Gå til sidens hovedinnhold

Kick-off på Sentrum Scene i kveld

VALLHALL (vif.no): I kveld sparkes sesongen i gang på Sentrum Scene. Vålerengas a-lag er selvfølgelig på plass. Det samme er kjente artister som Valentourettes, Warlocks og Paperboys. Billetter selges i Sjappa og i døra.

- Det er Klanen og klubben som gjør dette sammen. Vi ser at vi fortjener å ha en kjempefest før sesongstart, og vi ønsker å fyre opp gutta skikkelig før serieåpningen mot Aalesund 29.mars, sier profilansvarlig Lene Carr til vif.no.

- Vanligvis har vi arrangert store fester når vi har vunnet noe, men i år ønsket vi å starte sesongen på skikkelig vis. Derfor har vi leid Sentrum Scene. Vi håper det kommer så mange som mulig som kan være med å løfte taket der.

Arrangementet blir ledet av Aleksander Schau og Thomas Aune fra NRK P3-programmet FK Fotball.

- Alle spillerne kommer selvfølgelig til å være til stede denne kvelden, og gutta fra FK Fotball skal sørge for at vi får stilt våre enge spillere litt andre spørsmål enn de tradisjonelle fotball-spørsmålene man hører hver uke.

- Det vil bli servert pølser og godt drikke, i tillegg til at vi har skikkelig bra artister på scenen. Valentourettes, Warlocks, Øsekara, Paperboys, Elisabeth Carew og Arne Hurlen fra Postgirobygget vil sørge for musikk for en hver smak. I tillegg jobber vi med å skaffe flere gode artister, så vi får en skikkelig bra kveld med bra musikk og fotballprat med våre likesinnede, avslutter Carr.

Forsterke samholdet
Vålerengas supportergruppe Klanen ser også fram til denne samlingen.

- Nå skal vi markere sesongstarten på skikkelig vis. Vi har gledet oss til den siden bussturen hjem fra Stavanger i november i fjor, og dette er en kjempemulighet til å treffe igjen Vålerenga-venner. Det har blitt en tradisjon med kick off, og dette er en kjempeidé vi støtter fullt ut, sier Klanens talsmann Christian Kjellsen til vif.no.

- Vi synes også det er morsomst at det blir litt endring i forhold til tidligere år, og at det ikke bare er en motevisning. Dette er et godt tiltak av klubben, og det tror jeg folk flest synes.

Å finne ledige datoer for arrangementer i slutten av mars er en utfordring, med seriestart i fotball og sluttspill i ishockey.

- Dette arrangementet kommer midt i helvetesuka vår, med hockey hver dag bortsett fra denne. Vi er glade for å ha fått til et arrangement uten at det er hockey samme dag. Det er ingen spøk å få til det.

- Med denne kvelden ønsker vi å forsterke samholdet i Klanen, og dette er en utmerket anledning til å vise dette. Fyller vi Sentrum Scene viser vi igjen at vi er størst, best og sterkest, til stor forargelse for alle andre. Og, det liker vi godt, avslutter Kjellsen.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre