Gå til sidens hovedinnhold

- En nesten naken blond overraskelse

Kiefer Sutherland ble virkelig overrasket under bursdagsfeiringen sin.

(SIDE2:) Kiefer Sutherland feiret nylig 42-årsdagen sin. Under selskapet hadde vennene hyret inn en stripper, til gjestenes begeistring.

- Kiefer måpte og viste stripperen bort
- En nesten naken blond overraskelse snek seg inn i rommet, satte Kiefer på en stol og begynte å danse, sier en kilde ifølge Ekstra Bladet.dk.

Den store overraskelsen var imidlertid ikke at det kom en stripper i selskapet. Det var nemlig da stripperen tok av seg parykken og viste seg å være en mann, at Sutherland ble sjokkert.

- Kiefer måpte og viste stripperen bort, mens vennene hans brøt sammen i latter. Han så sint ut i et øyeblikk, men snart gjenvant han fatningen og snakket hjertelig til stripperen, sier kilden ifølge Yahoo.

Var SAG-nominert
I helgen var Sutherland blant de nominerte under Screen Actor Guild Awards, skuespillernes egen filmpris. Her var han nominert for rollen som Jack Bauer i TV-filmversjonen av «24», «24: Redemtion». Han tapte imidlertid for Paul Giamatti i miniserien «John Adams».

LES OGSÅ: Prisdryss til veteranene

Mandag begynte sesong sju av den populære TV-serien om Jack Bauer på TV 2. Dermed kan publikum glede seg over Sutherland i 24 uker framover.

I april er Sutherland aktuell i animasjonsfilmen «Monsters vs. Aliens», hvor han har en av hovedrollene.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot