(SIDE2): Vi løfter vekter og bygger kropp for å få definerte armer og ben – så hvorfor ikke også løfte vekter for å styrke vagina?

Og da snakker vi ikke vanlige kegel-kuler eller knipeøvelser, som selvsagt er noe alle burde gjøre nå og da, for å holde underlivet i den form det bør være.

LES også: Slik skal det egentlig lukte nedi der
OG les: - Klitoris er en «kvinnelig penis»

Nei – vi snakker Kim Anami, som er sex-coach og vagina vektløfter og har en Instagram-konto der hun poster under hashtagen ThingILifteWithMyVagina.

Der legger hun ut bilder av seg selv mens hun angivleig løfter litt av hvert, ved hjelp av underlivsmusklene. Og hun løfter vekter, men også bananklaser, juiceflasker, smultringer og – surfebrett.

Anami legger også ut bilder med tekster som skryter opp kvinner og deres vagina.

- Enhver kvinne kan ejakulere, hun trenger bare en sterk vagina.

Anami mener bevissthet rundt egen vagina er viktig for alle kvinner.

- Jo bedre du kjenner dine egne sensuelle følelser og jo mer komfortabel du er med egen kropp, og du kan ta dette med deg til sengs med den du elsker, jo mer komfortabel er du med livet generelt.

Anami er for tiden på verdensturné, der hun besøker noen av klodens vakreste steder, og altså tar bilde av seg selv mens hun løfter diverse gjenstander.

Enkelte mener det er juks, men bildene ser jo ekte nok ut de - og hvorfor vil man egentlig lyve om noe slikt? Men uansett hva man måtte mene om Kim og bildene hennes – det er vanskelig å gå fra det helt uberørt.

LES mer: Slik ser sex ut innenfra