Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skal aldri bli gravid igjen

Kim Kardashian vrir seg i smerte.

(SIDE2): Lørdag nedkom Kim Kardashian med en jente, og hun og Kanye West ble dermed foreldre for første gang. Det lille nurket kom til verden fem uker før tiden, men etter sigende skal det stå bra til med både mor og barn.

Men graviditeten har ikke vært like lystbetont for Kim, og dette kommer tydelig fram i en ny episode av realityserien «Keeping Up With The Kardashians».

Den da vordende moren fikk nemlig sterke magesmerter da hun gikk gravid, og i programmet kan vi se når Kim besøker legen for å få klarhet i hva som feiler henne.

- Jeg forstår ikke, det er så utrolig vondt, sier Kim, i følge Daily Mail, som viser et klipp fra serien på sin hjemmeside.

- Føles som jeg er i fødsel
Legen mistenker at realitystjernen har fått en blindtarmbetennelse. Senere blir det imidlertid klart at Kim bare har en magebetennelse, og at hjerte til den lille babyen i Kims liv slår sterkt og taktfast.

Smertene var imidlertid fortsatt vedvarende.

- Det føles som jeg er i fødsel. Hvorfor skjer dette med meg? Jeg hater det, jeg kan ikke gå gjennom dette igjen, sier Kim i programmet.

Utroskapsanklager
Tiden før nedkomsten av datteren har utvilsomt vært noe trøblete for Kim.

Kun fager før hun gikk inn i fødsel verserte det rykter om at Kanye hadde vært utro mot Kim, med en kanadisk modell med navn Leyla Ghobadi.

I et intervju med Star Magazine påstår 24 år gamle modellen Leyla Ghobadi at hun og Kanye West har møttes flere ganger og hatt sex, skriver Daily Mail. 24-åringen hevder hun og rapartisten startet sin hete flørt i juli i fjor og at forholdet fortsatte også etter at det ble kjent at Kanye og hans kjæreste Kim Kardashian ventet barn sammen.

Kanye har gått ut og avvist påstandene.

Les hele saken:Hva sier Kim nå?

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken