(SIDE2): Robert Kardashian, broren til Kendall, Kylie, Kim, Khloe og Kourtney, var lenge en viktig figur i den nå så populære realityserien «Keeping Up With The Kardashians», men det siste året har han holdt seg borte fra rampelyset og serien.

Han deltok heller ikke i søsteren Kims bryllup, da hun giftet seg med Kanye West.

- Ikke komfortabel

Under et intervju med Matt Lauer på Today Show fortalte Kim Kardashian West (34) at Robert ikke er komfortabel med seg selv, etter å ha gått opp rundt 50 kilo i fjor, ifølge Daily Mail.

- Jeg tror han går gjennom en fase hvor han ikke føler seg komfortabel med seg selv, sa hun intervjuet, som i hovedsak dreide seg om Bruce Jenners mye omtalte kjønnskifteprosess.

På spørsmål om rampelyset kunne ha noe med Roberts problemer å gjøre svarte hun at hun ikke tror det.

- Tøft

- Han arbeider hardt for å komme seg tilbake til der han var. Jeg tror det har vært noen situasjoner i livet hans som han ikke har fått jobbet seg ordentlig gjennom, sier hun, og nevner blant annet farens tidligere død, brudd med kjærester eller hans nære forhold til Khloes eksmann Lamar Odom.

- Når Khloe og Lamar slo opp, var det veldig tøft for ham. Så jeg tror det dreier seg om mange forskjellige ting, sa hun.

Selv om Rob holder seg unna kameraene, har hans vektproblemer likevel blitt et tema i den nyeste sesongen av serien. Kim forsøker for å eksempel å vise «tøff kjærlighet» ved å foreslå at familien skal slutte å støtte ham økonomisk.

- Hvis jeg ikke hjelper ham med å gjøre noe drastisk, så kommer han til å dø. Jeg sitter bare å venter på at noe forferdelig skal skje, og det er ikke noe vi kan gjøre med det, uttaler mamma Kris Jenner i serien.