(SIDE2): Sjokkerende bilder av Kim Kardashian, Kendall Jenner og andre kjente fjes har gått viralt den siste uken.

På bildene kan man se forslåtte kjendiser med blåmerker og sår i ansiktet, sammen med en tekst som skal rette fokus mot vold og mishandling i hjemmet.

Fikk ikke lov

Problemet er imidlertid at selv om Photoshop-kunsteren og aktivisten Alexandro Palombo har redigert bildene for en god sak, så har han ikke fått tillatelse av superstjernene til å redigere bildene slik han har gjort, melder TMZ.

Advokatene til Kardashian-klanen er nå i full gang med å ta kontakt med Palombo, for å gi ham en advarsel.

Flere andre kjendiser har også blitt brukt i kampanjen, men foreløpig har verken Madonna, Miley Cyrus eller Kirsten Stewart uttalt seg om saken.

Kan skje alle

Palombo mener på sin side at det å bruke kjendisene i kampanjen er viktig, ettersom det understreker at absolutt alle kvinner kan bli utsatt for vold og mishandling i hjemmet.

Kampanjen ble laget i sammenheng med den internasjonale dagen for eliminering av vold i hjemmet, som er 25. november. Målet er å inspirere kvinner som sliter med vold til å stå frem i offentligheten, og si fra om problemene.

- Det største problemet med vold og mishandling er stillheten som det fører med seg. Den stillheten fører til at flere dør og blir permanent skadet hvert eneste år, sier han til The Daily Mail.