(SIDE2): Det er ingen som kan komme å fortelle oss at det er lett å leve med Kardashian-klanen, men noen ganger er det kanskje vanskeligere enn andre.

Som for eksempel når Robert Kardashian bestemmer seg for å date Blac Chyna, eksen til rapperen Tyga, som nå er sammen med Robs søster, Kylie Jenner.

Det får Kardashian klanen til å se rødt, men for å forstå roten til alle problemene og det bakenforliggende dramaet er vi nødt til å gå innom mange tidligere offentlige krangler.

Vi gir deg oversikten her.

Tidligere bestevenner

Om vi går en liten stund tilbake i tid kan vi nemlig se at Blac Chyna og Kim Kardashian var gode venner. Kim og Kanye var faktisk på flere parmiddager sammen med Chyna og Tyga.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Det var imidlertid før Kim Kardashians halvsøster, Kylie Jenner, begynte å date Tyga, og fikk rapperen til å forlate Blac Chyna og datteren for å begynne et nytt liv med den da 17 år gamle realitystjernen.

Det skapte sure miner hos Blac Chyna, som da kuttet vennskapet med Kim Kardashian, og hang seg på Amber Rose i stedet.

Det stopper ikke her. Amer Rose er nemlig eksen til Kanye West, og ble selv dumpet til fordel for Kim Kardashian i sin tid. I et felles hat mot Kardashian-klanen har de to delt twerke-videoer og frekke kommentarer hyppig på sosiale medier.

I et forhold med Rob Kardashian

Kardashian-klanen har imidlertid gjort sitt beste for å overse dramaet med de to venninnene, frem til det nå har blitt kjent at Blac Chyna har slått kloa i en fra Kardashian-klanen.

Broren i familien, Rob Kardashian, har lenge holdt seg borte fra rampelyset av psykiske årsaker, men nå ser det ut til at han er klar for å møte blitzlampene igjen, sammen med søstrenes erkefiende, Blac Chyna.

Ryktene begynte å svirre allerede da Blac Chyna delte et bilde av seg selv liggende i en armkrok på Instagram med tittelen «begynnelsen» for to dager siden. Tatoveringen på den mannlige armen er nemlig mistenkelig lik den Rob Kardashian har.

Og som om det ikke var nok, bestemte Rob kardashian seg for å poste en meme om forholdet til Chyna på sin egen Instagram-profil, hvor han hinter om at hun kanskje er gravid.

Kastet ut av Khloé

Annonseringen av forholdet til erkerivalen fikk Khloé Kardashian til å se rødt, og da hun fant ut av det kastet hun broren ut av leiligheten de delte.

Deretter la hun et kryptisk bilde av seg selv med søstrene på Instagram, og navnga bildet «Aldri gå imot denne familien. Yeezy`s Studio taler».

Og ved å hive seg inn i krangelen, får selvfølgelig Khloé selv gjennomgå. Nå peker nemlig Amber Rose mot tidligere rykter, som går på at Khloé Kardashian egentlig ikke har den samme faren som resten av søstrene.

Kris Jenner har nemlig innrømt at hun var utro mot Robert Kardashian iløpet av ekteskapet deres, og mange mener at den hun var utro med var O.J. Simpsons, som etter å ha brukt Robert Kardashian som forsvarer, ble frikjent for mordet på sin egen kone.

Så da sitter vi i spenning og venter på det neste trekket i dette familiedramaet. Vil vi kanskje få se en egen realityserie som følger Rob Kardashian og Blac Chyna i deres nye hverdag? Det gjenstår å se!