(SIDE2): For ni år siden fant den famøse sexvideoen til Kim Kardashian veien ut på det store internett, og siden den gang har Kim Kardashian slitt med å opparbeide seg et rykte som en akseptert forretningskvinne, i stedet for en pornostjerne.

I 2013 klarte hun endelig å komme ut av skallet, som en realitykjendis kledd i Givenchy, med flere millioner dollar på bok.

Denne uka fikk vi imidlertid et aldri så lite flashback da hun plutselig dukket opp med utfordrende kløft på forsiden av magasinet Rolling Stones, og nå ser det ut som om stadig flere sjokkerende bilder er på vei mot overflaten.

Selv uten Kims godkjenning.

Det er ikke eldre bilder fra fortiden det er snakk om, men nye snikfotografier som er tatt mens superstjernen soler seg uten en tråd på kroppen, trygt bak sine egne høye gjerder i hagen.

Det hun imidlertid ikke forventet, var at en paparazzi-fotograf i et helikopter over eiendommen fikk fotografert hele seansen, melder TMZ.

Nå går Kim Kardashians advokat, Marty Singer, til søksmål mot paparazzi-selskapet, X17. Singer mener at fotografen brøt loven da han tok et helikopter over realitystjernens private eiendom for å ta bildene.

Foreløpig ser det ut som om Marty Singer har gjort et inntrykk, for bildene fra bildetjenesten er fjernet. Da spørs det om de dukker opp igjen.