Gå til sidens hovedinnhold

Slik bor en realitystjerne

Se Kim Kardashians nye hjem.

(SIDE2): Kim Kardashian (29) har gått til innkjøp av en splitter ny villa i Beverly Hills.

I realityserien «Keeping Up With The Kardashians» viste hun stolt fram sitt nye hjem som kostet hele 30 millioner kroner, og hun behørig feiret med resten av familien og venner med en stor innflytningsfest.

Se bilder nederst i saken!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Matkrig
Festen tok helt av da Kim begynte å kaste mat på moren, Kris (54). Ifølge Splash News utviklet det hele seg til en god gammeldags matkrig - med moren og datteren som begge ble innsmurt av muffins og glasur, mens resten av gjestene lo.

Innflytningsfesten som tok mer av enn Kim ønsket, ble vist i nye episoder av serien som hadde premiere på amerikanske TV-skjermer denne helgen. Kim skal ha blitt skikkelig sur da hun måtte rydde opp etter alt griseriet...

Drømmehuset
Kim har beskrevet sitt nye «kjæresten sin». Realitystjernen har vært singel siden i fjor, og har jobbet lenge og vel med å kreere drømmehuset sitt.

- Det er nesten som å ha et forhold. Jeg har passet på det og brukt mye tid her, og fulgt med slik at alt er perfekt. Det er min nye kjæreste, har hun uttalt.

Villaen, på drøye 370 kvadratmeter, blir beskrevet som et toskansk-inspirert hjem med fem soverom, fire bad, kinoanlegg og et spa. Utendørs svømmebasseng og stor uteplass er selvsagt også en del av det nye hjemmet.

Les mer om familien Kardashian: Hva er det med disse jentene?

Se bilder under!

3653

Reklame

Siste sjanse: Salg på Pyton-helt, Pondus og mye annet

Kommentarer til denne saken