(SIDE2): Du trenger ikke mer enn noen år tilbake før uttrykket til Kim Kardashian var et helt annet.

Hun kom fra realityverdenen, og ble kjent gjennom en sextape. De store designerne ville ikke ta i henne med en ildtang. Så, hvordan endte hun opp med å betalt for å delta på moteshow av de samme designerne noen år senere?

Takker ektemannen

Vel, skal vi tro superstjernen selv så kan hun takke den nåværende ektemannen, Kanye West, for mye av stilskiftet.

Det er nemlig han som hjelper henne med å plukke ut antrekkene hver eneste dag, og på den måten fungerer han som stjernens personlige stylist.

- Kanye ser kroppen min hver eneste dag, så han forstår veldig godt hva som fungerer for min kroppstype. Det har vært veldig morsomt å prøve ut nye looks sammen med han, sier hun til CNN.

Ga henne råd

Allerede da superstjernene begynte å date i 2012 tok han ansvar for Kardashians stil, og introduserte henne for Carine Roitfeld.

- Han ba meg om å bla i en av bøkene hennes, og jeg ante ikke engang hvem hun var. Jeg kunne ingenting, sier hun.

Det er imidlertid ikke bare Kanye West som har spilt en rolle i stilforandringen. Også Givenchys Ricardo Tisci har hatt en finger med i spillet. Han var den første designeren som tok en sjanse og satset på realitystjernen.

- Han tok en sjanse, og jeg er så glad for at han så noe i meg, for på det tidspunktet var det ingen designere som ville at jeg skulle kle meg i klærne deres, sier Kim.

Som Tisci selv påpeker overfor CNN, har de designerne som tidligere kritiserte ham for å kle opp Kim Kardashian nå endt opp med å betale henne store summer for å møte opp på deres egne visninger.