Gå til sidens hovedinnhold

Kim kler av seg på Instagram

Den nybakte mammaen Kim Kardashian har fått mye oppmerksomhet for sin figur etter fødselen av datteren North. I løpet av graviditeten fortalte TV-kjendisen at hun hadde gått opp flere kilo og at brystene hadde økt med fire BH-størrelser.

Nå er timeglassfiguren tilbake, og hun er ikke redd for å vise den fram. Torsdag la hun ut et svært lettkledd bilde av seg selv på Instagram som viser at hun har ligget i hardtrening og konsentrert seg om formene den siste tiden.

Ved siden av bildet, la hun til kommentaren «No filter».

Vil ikke forgifte morsmelken
Ifølge en ekspert E Online har snakket med, har Kardashian gått ned 12 kilo etter en såkalt Atkins-diett, som hun skal ha vært svært godt fornøyd med.

- Hun spiser masse rene proteiner, sunt fett som nøtter og avocado, karbohydrater, frukt grønnsaker og ost. Hun ønsker å være en sunn, omsorgsfull mor uten å forgifte melken sin med en diett og for stort vekttap. Hun har drevet med Atkins-dietten etter en godkjenning fra legen i juni, sier en representant for Atkins til Daily Mail.

Mange kjendiser har prøvd denne dietten opp gjennom årene, deriblant Rihanna og Sharon Osborne.

Media la på 30 kilo
I løpet av graviditeten har 32-åringen fått mye tyn etter at flere amerikanske medier skrev at hun hadde gått opp svært mye i vekt. I mars tok hun til motmæle.

- Det er kanskje to eller tre magasinforsider denne uken som hevder at jeg veier 90 kilo. Jeg bare: «dere tar feil med nesten 30 kilo der», sa hun, ifølge Dailymail.

Kim skal også ha fått god hjelp til vekttapet av hip-hop-kjæresten Kanye West. En venn av paret sier at han gir Kim masse støtte i form av komplimenter og oppmuntrer henne stadig til å være fornøyd med kroppen sin.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken