Gå til sidens hovedinnhold

Kingzzzzzzzz of Leon

Tomt fra kongene.

Kings of Leon
Come Around Sundown
Sony

Den første sangen på det nye albumet til Kings of Leon heter «The End.» Det kan kanskje være like greit. Dette albumet er en oppfølger etter deres massive album «Only by the Night,» og er så tilgjengelig at du lurer på om Kings of Leon er et tohodet schizofrent troll.

Dette er tross alt gruppa som har en større avstand til sine fans enn Roger Waters kunne drømme om, og som har sagt de styrer unna «kommersialisering» av sin musikk. Vel, kjære konger – da får dere – unnskyld uttrykket – faen meg gjøre det selv.

«Come Around Sundown» er fyllt til randen med sanger som kan medføre allsang på de fleste store konsertarenaer verden rundt. Det er enkelt, greit og svært så tilgjengelig. Singelen «Radioactive» er kanskje fengende, og fin – men det er ingenting ved den låten eller egentlig noen av de andre på albumet.

Store rockeband får ofte problemer med sin egen suksess og blir låst inne av at de må lage musikk som skal appellere bredt. Nesten aldri så mye som Kings of Leon på dette albumet. Hederlig unntak for den country-inspirerte «Back Down South» og «Mi Amigo» med sin morsomme og interessante oppbygning.

Du vil ikke bli skremt av dette albumet hvis du elsket det forrige, men du vil heller ikke ha noe langvarig kjærlighetsforhold til det.

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode('a3c726fa-acb6-43ff-b085-722c13e0ab32');} catch (err) {}
Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken