(SIDE2:) Skuespiller Kirsten Dunst (29) har slitt med depresjon. I et intervju med UK Elle Magazine snakker hun ut om den vonde tiden. Det melder Splash News.

- Følte press
- Jeg har opplevd en depresjon. Det er det mange mennesker som har. Min depresjon ble utløst av en rekke ulike ting. Jeg følte press fra ulike kanter og jeg måtte...Det er vanskelig. Du kan gå gjennom så mange dører som er feil for deg.

Dunst er aktuell i Lars Von Triers «Melancholia» der hennes rollefigur, Justine lider av depresjon.

- Jeg brukte min egen erfaring med sykdommen i rollen, men jeg portretterer mest Lars sin erfaring med depresjon. Vi møttes før innspillingene startet og snakket om hvordan lyset i øynene slukker. Folk snakker ikke om depresjon, så for meg var det fantastisk at det skulle lages en film om dette.

- Snill og sjelfull mann
Den 29 år gamle skuespilleren måtte legges inn i 2008 for å få behandling for sykdommen

Ryktene svirret omkring grunnene til at hun ble syk og det var bruddet med musikeren Johnny Borrell mange mente utløste hennes depresjon.

- Jeg tror ikke skuespillere bør være kjærester. Hvordan skal to skuespillere klare det? Når du gjør det jeg gjør så møter man alle disse fantastiske skuespillerne, artistene og musikerne. Det høres flott ut, men man kan bli dratt med i dragsuget. Jeg vil ha et ekteskap og barn. Ikke ennå, men om noen år. Han jeg skal leve med må være snill, sjelfull, smart og en person som lever etter visse rutiner og regler.