(SIDE2): Kirsten Dunst er ferdig med Los Angeles og den usunne livsstilen.

Lenge var Kirsten Dunst denne sunneste jenta i nabolaget, som stod opp tidlig og jogget om morgenen. Så gikk det galt også for henne.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Blitt voksen
I likhet med andre barnestjerner som Lindsay Lohan, Mary-Kate Olsen og Britney Spears,havnet også Dunst i en nedadgående spiral av alkohol og narkotika.

Nå hevder hun at hun er tilbake som den sunne jenta hun engang var. Hun forteller at hun har lært seg å sette ting i perspektiv det siste året.

- Alle går gjennom vanskelige tider, og i år var det min tur til å slite. Det er en del av det å bli voksen og noe som alle opplever. Det har vært lærerikt, sier Dunst til teenhollywood.com.

Flytter fra Hollywood
I februar i år var Dunst pasient ved Utah's Cirque Lodge rehabiliteringssenter. Her har også Lohan og Olsen vært under behandling.

LES SAKEN HER:Kirsten Dunst på rehab

Den offisielle forklaringen på oppholdet var depresjon, men det var ingen hemmelighet at Kirsten var et kjent ansikt på nattklubbene i Hollywood. Hun fortalte også på en direktesendt tv-sending at hun kun hadde alkohol i kjøleskapet.

Nå flytter hun fra fristelsene og bosetter seg i New York. Dunst tror ikke livet i Los Angeles er sunt.

- Jeg lever ikke livet mitt i rampelyset foran papparazzi fotografer. Det viktige for meg er å ha et så rolig og komfortabelt liv som mulig, forteller Kirsten.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!