(SIDE2:) Forrige uke ble det klart at Kirsten Dunst likevel skal spille Peter Parkers eller Spider-Mans kjære, Mary Jane Watson, i den fjerde filmen om edderkoppen.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

- Bryr meg ikke
Dunst, som har gått gjennom en tung tid, sto ifølge ryktene i filmbransjen i fare for å miste rollen til Evan Rachel Wood.

I fjor mistet Dunst kontrakten sin med Miu-Miu til Johnny Depps kone Vanessa Paradis.

- Jeg bryr meg ikke så mye om klær, jeg mangler energi til å hisse meg opp over at folk kritiserer hvordan jeg ser ut. Jeg vil mye heller være morsom og underholde folk.

Flinke piker
Dunst bekreftet selv at hun led av depresjon i 2008. Hun ble også innlagt til behandling etter en lengre periode der hun ble fotografert i heller festlig lag ute på byen.

Hun sjekket selv ut i mars i fjor. I mai gikk hun ut med at hun var blitt behandlet fordi hun mente det er et problem som mange suksessrike unge kvinner sliter med i dag. Samtidig sa Dunst at det gikk en del rykter rundt innleggelsen som var tøffe for familien hennes.

2098

I det store og det hele har imidlertid Dunst holdt seg borte fra rampelyset. I perioden har hun flyttet fra vestkysten til østkysten og huset hennes i Malibu er nå til salgs.

Men under mandagens Fashion Awards stilte hun i en glitrende kjole som viste mye hud.

Siden behandlingen har Kirsten Dunst spilt inn «All Good Things». Hun har også vært å se i «How to Lose Friends and Alienate People».

SE KIRSTEN I SISTNEVNTE FILM

HTML EMBED
video_embed(10898,1);