Gå til sidens hovedinnhold

Kiss kommer til Bergen

Etter mye spekulasjoner er det endelig klart. Kiss kommer til Bergen og Oslo i sommer.

(iBergen.no) Søndag 1. juni står de på scenen på Bergenhus festning eller Koengen om du vil.

Dagen før er det Oslo som får besøk av de legendariske rockerne som er kjent for tung rock, pyroeffekter, ansiktssminke og kostymer.

Billettsalget til konserten i Bergen starter fredag 22. februar kl. 09.00 på Billettservice. Billettpris kr 650 + avgift. 20.000 billetter blir lagt ut til konserten.

Kiss ble til i New York i 1973 av bassisten Gene Simmons og gitaristen Paul Stanley. Bandets store gjennombrudd kom i 1975 med platen Alive! og glansperioden var på siste halvdel av 70-tallet. Kiss var på den tiden en av de største kommersielle suksessene i musikkbransjen. Totalt har Kiss solgt over 80 millioner album, enorme mengder merchandise i alle tenkelige og utenkelige fasonger. De har sin egen tegneserie publisert av Marvel, og en egen film. Fansen kan til og med kjøpe seg en flaske Kiss-vin eller en Kiss-gravkiste.

Originalmedlemmene Paul Stanley og Gene Simmons er fremdeles en del av besetningen. Med seg har de Eric Singer og Tommy Thayer på henholdsvis trommer og gitar, melder BergenLive som står bak konserten.

Bergen blir nå konsertby nummer én i år. Verdensstjerner som Metallica, R.E.M. og Foo Fighters skal alle stå på scenen i byen mellom de sju fjell.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?