(SIDE2) Kiss, et band kjent for å holde hardt på pengesekken og melke penger ut av det meste, er ikke fornøyde med at Radiohead i fjor ga fans valget om de ville betale eller ikke for deres album «In Rainbows»

Radiohead ødelegger
Gene Simmons, bassist og den ubestridte økonomiske sjefen i Kiss, mener at Radioheads valg er med på å bidra til plateindustriens fall, og at hans band aldri ville gjort dette.

Simmons, som for tiden er med i TV-showet «School of Rock», forteller videre:

Fansen sin feil
- Plateindustrien er død. Den ligger begravd og dessverre er det fans som har bidratt til dette ved å velge å laste ned og dele filer.

Simmons forteller at så snart plateindustrien kommer på banen igjen, kommer de til å begynne å spille inn nytt materiale.

- Siden det nå ikke er noe plateindustri å snakke om, kommer vi til å vente til alle slår seg til ro og blir sivilisert, sier han.

Tenker nytt
Radiohead på sin side prøver stadig å være nyskapende, og det siste kreative tiltaket deres er rettet mot miljøet, et tiltak de ikke var helt heldige med, skriver Music-news.com .

I forkant av en konsert i Paris annonserte Radiohead at de ga bort 50 gratisbilletter, men kun hvis fans syklet til plateselskapets kontor i Paris by. Dessverre var det få som tok sykkelen fatt, og 35 billetter ble liggende uavhentet.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!