Gå til sidens hovedinnhold

Kisshelt spilte med Pearl Jam

Han kom fra det ytre rom for å spille gitar i Kiss, men forsvant nesten sporløst i 2002. I helgen dukket legendariske Ace Frehley opp igjen, på scenen med Pearl Jam.

54-åringen, som tidligere har slitt med store alkoholproblemer, så både edru og oppegående ut da han opptrådte sammen med Eddie Vedder & co i Atlantic City lørdag. Frehley spilte med grungerockerne på deres cover av Neil Youngs «Rockin’ In The Free World», og skal ifølge rapportene ha levert flere gnistrende gitarsoloer på låten.

Dette er Frehleys første større opptreden, etter at han forlot Kiss i 2002.

Gitarhelten, som tidligere kun opptrådte sminket som et romvesen, har holdt en lav profil de siste årene, og har med unntak av en rolle i filmen ”Remedy” knapt vært i rampelyset de siste tre årene.

Kiss, som fortsatte med Frehleys disippel Tommy Thayer på gitar, har for tide en liten pause, mens Gene Simmons og Paul Stanley sysler med sine egne ting. En live-dvd, med tittelen ”Rock The Nation – Live”, kommer i butikkene 6. desember.

Kiss har den siste tiden vært aktuelle i Norge både gjennom sexy modeller i bladet Mann og på en egen norsk hyllestplate.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken