Gå til sidens hovedinnhold

Disse produktene blir billigere

Sjekk matvarene som i dag ble 14 prosent billigere.

(SIDE2): Fra mandag 7. mars kutter dagligvarekjeden Kiwi prisene tilsvarende momsen på alle nøkkelhullprodukter fram til 1. juli. Hensikten er å gjøre det enklere for folk å velge sunt, og Kiwi oppfordrer på ny politikerne til å følge etter og gjøre sunn mat billigere.

Dette gjelder den såkalte matmomsen på 14 prosent, og hos Kiwi omfatter kuttet 220 matvarer.

- Forbruk og pris går hånd i hånd. Vi møter 2,6 millioner mennesker i kassa hver uke, så vi vet hvor avgjørende pris er for å få folk til å legge nye, sunne produkter i handlekurven, sier Per Erik Burud, kjedeleder i Kiwi minipris.

Dermed blir det priskrig på sunne matvarer, for etter at konkurrentene fikk vite at Kiwi kutter prisene, svarer Rema og Rimi med å kutte prisene like mye - også fra mandag, skriver VG.

- Ja, det er full krig, det skal jeg love deg, sier Rema-sjef Ole Robert Reitan til avisen.

Les også: Er nøkkelhullsmaten egentlig sunnere?
Fedon: - Nøkkelhullet er ikke bra nok

Kiwi som startet det hele har, laget en oversikt over hvilke produkter som blir billigere i deres butikker de neste månedene. Under finner du et utvalg av produktene Kiwi nå gjør billigere. Ønsker du en komplett liste over de produkter som ligger som garanterte i KIWI-butikkene til redusert pris klikker du her:Kiwi-varer som nå har blitt billigere I tillegg til denne listen harKiwi en del frivillige som varierer fra butikk til butikk.

Sjekk den komplette listen fra Kiwi her

Kommentarer til denne saken