Gå til sidens hovedinnhold

Er dette tidenes mest ondskapsfulle måte å dumpe noen på?

- P.S Du er helt jæ**ig i senga

(SIDE2): Det finnes mange måter å dumpe en kjæreste på. Selv om det kan være forståelig at det ikke er noe man ser frem til å gjøre, så er noen fremgangsmåter hakket bedre enn andre.

Og denne måten er ikke en som er å anbefale – dette er bare ondskapsfullt.

Gutt møter jente, jente forelsker seg i gutt, de blir sammen – til den ene dumper den andre. Men i dette tilfelle så foregikk det på en måte som fikk vedkommende først til å tro kjæresten viste seg fra sin romantiske side, for deretter å trampe stakkaren flat med ukvemsord.

Ally la nemlig en buketter blomster utenfor kjærestens dør, for deretter å sende en sms om å se utenfor. Samtalen gikk som følger:

- Hei, se utenfor døren din.

- Hvorfor, hehe?

- Jeg har en overraskelse til deg, var svaret, fulgt av et hjerte.

- Å herregud, blomster? Du er så søt, jeg elsker deg! svarte kjæresten.

- Les brevet også, var svaret, og derfra og inn ble det stygt.

- Hva faen?

- Farvel!

For i brevet skrev det som nå var eks-kjæreste:

- Det var aldri ment å bli oss to, det finnes ingen sjanse for at du skulle være min spesielle ene for alltid. Du er litt av en heks og jeg håper du finner noen som kan elske deg som det du er. Ikke forsøk å sende meg meldinger, for jeg har blokkert nummeret ditt.
Ally X

- PS, du er jævlig i senga.

Venninnen til Ally, Georgia Hampshir, delte bilder av blomster og brev på sin Twitter-konto, noe som fikk mye oppmerksomhet. Så langt er det delt flere tusen ganger, og det er uenighet om hvorvidt det var en ok måte å dumpe noen på eller ikke.

- Dette er en fryktelig måte å dumpe noen på. Så sant ikke han/hun har var utro.

Hvor Georgia svarte:

- De hadde sine grunner.

Kommentarer til denne saken