Gå til sidens hovedinnhold

7 tegn på at han er mannen i ditt liv

Har du funnet mannen som kan være han du skal gifte deg med?

(SIDE2): Det er mange som sier at kjærlighet gjør blind og derfor kan det være lurt å se etter noen spesielle tegn for å finne ut om du er sammen med en som mener alvor eller en som bare kaster bort tiden din.

Den svenske avisen Expressen har listet opp en rekke punkter om hva du eventuelt kan tenke over for å være enda tryggere på at dette virkelig er mannen i ditt liv.

Vi gjentar 7 av punktene her:

1) Dere har de samme verdiene

Å snakke om fremtiden er helt normalt for dere og dere vil begge det samme i tiden som kommer. Dere hører på hverandre, forstår hverandre og respekterer hverandres ønsker. Er det noe dere er uenige om, så løser dere problemet i stedet for å unngå å snakke om det.

2) Han gir deg komplimenter

Selv om du ikke har vasket håret på flere dager eller du glemte å fjerne sminken og våkner opp med et panda-utseende morgenen etter, så synes han likevel at du er verdens vakreste og sier det til deg.

3) Han forsøker ikke å endre deg til noe du ikke er

Han vet at du kanskje kan være litt rotete og at du er helt håpløs på kjøkkenet, men likevel så elsker han deg for den du er. Du vet også at han har sine svakheter og begge vet at ingen av dere er perfekte, men det er helt greit for det er de små tingene ved hver enkelt som gjør en person unik.

4) Når andre klager på sin kjæreste, så skjønner du at du egentlig ikke har noe å klage på

Når du sitter med venninnegjengen og de deler sine forholdsproblemer så kan det virke som at det er noen som virkelig ikke klarer å se lyset i tunnelen. Men når noen spør deg om hvordan det går så innser du at de problemene dere måtte ha bare er bagateller.

5) Han overrasker deg med små hverdagsgleder

Til tross for at dere har vært sammen i flere år så kan han fortsatt dukke opp med små overraskelser som gir deg en ekstra glede i hverdagen. Dette kan være alt fra å komme hjem med blomster, skrive søte lapper eller at han har laget en romantisk treretters-middag på en helt vanlig onsdag.

6) Ord er mer enn bare ord

Når dere sier at dere savner hverandre eller elsker hverandre, så er ikke dette bare tilfeldige ord. Du merker at en time kan føles som en evighet når dere er borte fra hverandre og du får sommerfugler i magen når han sier at han elsker deg.

7) Når du tenker på et eventuelt bryllup, så er det ikke selve bryllupet du ser fram til

Selvfølgelig er det koselig med bryllupsfest, bryllupskjole og å gi hverandre sitt «ja». Men det du tenker mest på og som du gleder deg aller mest til, er at du faktisk skal tilbringe resten av livet ditt med denne mannen.

Reklame

Den superpopulære solsengen blir raskt utsolgt

Kommentarer til denne saken