(YEYE:) Høres noen av disse kommentarene kjente ut? «Vi har akkurat møttes. Jeg er veldig interessert, men kanskje jeg skal vente noen dager før jeg ringer» eller «Jeg vil gjerne takke ja, men kanskje jeg skal si nei denne gangen, og virke litt hard to get». Du har tenkt tanken, enten den ene eller begge to. Dating og regler rundt dating får oss til å drive med taktikk, og det gjelder både for gutter og jenter. Vi må ikke virke for ivrig, for da virker vi desperate.

Selv om du ikke spiller på disse reglene, hvordan kan du vite at den du er interessert i ikke forventer at du skal følge reglene?

Er spillet morsomst?
Som en katt som jakter på en hyssing, og som mister interessen så fort du slutter å røre på den, er det på samme måte noen som foretrekker den spennende jakten fremfor å skape et forhold. Dette er kvinner og menn, som føler at en pris som har blitt vunnet for lett, ikke kan ha så høy verdi.

Uheldigvis, så vet du ikke hvem disse spenningsjegerne er før de slutter å leke med deg. Ikke noe mer dinglende snøre, og ikke noe mer romantikk. Du må finne ut selv hvorfor et lovende nytt forhold døde, og du lurer kanskje på om det var fordi du mislykkes i å «spille spillet».

Så hvorfor hører vi ofte noen si «jeg liker ikke dem som spiller et spill»? Det er fordi det er andre som deg som foretrekker ærlighet. Hvis du liker spillet, så kan du spille litt «hard to get».

Men det er et viktig poeng som disse utdaterte dating-bøkene glemmer å ta høyde for. Det er en ting alle, både kvinner og menn, liker uten unntak: «Vi vil alle føle oss beundret, ønsket og likt». Det å spille «hard to get» kommer vanligvis i veien for den andre personens følelser.

Hvordan balansere
Så hvordan kan du få tingene til å gå fremover uten spillet, og uten å virke for ivrig? Her msn.match sine forslag til vennlige, entusiastiske, og ikke for pågående måter på date.

1. Det var hyggelig å snakke med deg. Jeg håper vi møtes igjen snart.

2. Det hadde vært hyggelig å møtes igjen. Når passer det at jeg ringer?

3. Det var moro å møte deg. Treffer jeg deg her igjen?

4. Når han ringer: «Så hyggelig å høre fra deg! Jeg hadde det så hyggelig sist vi snakket sammen».

5. Når du skal svare på mail: «Hei! Mailen fra deg i innboksen min var en hyggelig overraskelse».

Det er ingen i verden som ikke ville satt pris på så positiv respons, selv de som liker den spennende jakten.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Liker du spill eller ærlighet? Del din mening med andre lesere.