Gå til sidens hovedinnhold

Kjærligheten blomstrer

Skuespiller Cameron Diaz og artist Justin Timberlake er et av verdens mest omtalte par. Etter en tung periode fremstår de fortsatt som svært lykkelige.

(SIDE2): I fjor måtte The Sun komme med en solid unnskyldning etter at de i et stort oppslaghevdet at Diaz hadde «klint i tre minutter» med Shane Nickerson , produsenten av MTV-showet hennes, «Trippin».

Dette resulterte i søksmål og i tillegg til en offentlig beklagelse måtte avisen også punge ut med en «stor erstatning».

Slike påstander er selvsagt en stor belastning for paret. I tillegg har Diaz også nylig avsluttet rettsaken mot fotografen som tok toppløsbilder av henne da hun var 19. Den populære damen fikk medhold i retten også i denne saken

Paret må stadig møte nye rykter, og flere ganger har det vært spekulert i om forholdet er i ferd med å rakne. Søndag var Cameron Diaz og Justin Timberlake sammen på basketkamp da Los Angeles Clippers møtte Los Angeles Lakers.

De to flørtet og hygget seg på sidelinjen, og fremsto som et svært forelsket par. Fotografene brukte som vanlig like mye tid på dem som på stjernene ute på banen.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her