Gå til sidens hovedinnhold

Kjendis- forandringer i 2006

Nye klær eller bare litt plastisk kirurgi? Her er kjendisene som forandret seg mest i 2006.

(SIDE2): Kjendiser som Lindsey Lohan og Brad Pitt pynter gjerne litt på fasaden selv karrieren ikke er nede i noen bølgedal. Forandring fryder, selv for stjernene.

For magasinet Life & Style var 2006 i så måte et veldig interessant år. De har på en heller uvitenskapelig måte rangert de beste og dristigste på «makeovers». Noen kjendiser blir bare mer fantastiske, mens andre bommer totalt, mener stylist Philip Bloch.

- Noen treger er mer enn en forandring. Noen gjør forandringene på utsiden, men egentlig bør trenger de å starte på innsiden, forklarer han.

Lohan topper
- Dette er kjendiser som er forbløffende som de er, men hvem forandret seg virkelig fra begynnelsen av 2006 og frem til nå? Enten gjennom sin image, tenkemåte eller gjennom sitt generelle utseende, spurte kollega Dawn Yanek seg selv ovenfor ABC News.

Lindsey Lohan topper magasinets liste. Artisten Ashley Simpson følger så etter, mye på grunn av noen fysiske inngrep, der en nesejobb er mest påtagelig.

Janet Jacksons vekttap på nærmere 30 kilo blir også lagt merke til i magasinets kretser. Slanking av denne typen og plastisk kirurgi går for å være en rask måte å få orden på en karriere i underholdningsverden.

Forandret mann

Av mannlige kjendiser blir Bard Pitt dratt frem som et vellykket eksempel. Her skal forandringen ha kommet fra innsiden, mener magasinet.

- Han er sammen med Angelina Jolie nå. Han reiser verden rundt for å skape blest om alle disse humanitære sakene, og etter det vi har hørt er det Angelina som ville at han skulle se ut deretter, sier Yanek.

Justin Timberlake er nestemann på listen. Hans forsøk på å bringe sexy tilbake, har tydeligvis lyktes.

- Jeg elsker det og det gir en følelse av retro. Det er minimalt og det er glinsende ¿ Han er heit, mener Bloch.