(SIDE2:) 2007 går mot slutten og i den anledning har det anerkjente finansmagasinet Forbes satt sammen en liste av hvilke kjendiser som falt lengst fra pidestallen i år.

Ikke uventet er Britney Spears på listen, men hun er ikke alene. Her er de som Forbes og Side2 mener bør stå på listen.

10. David Hasselhoff

David Hasselhoff var så på fylla at hans egen datter filmet han og la ut videoen på nettet til spott og spe for 90-tallsstjernen. Hasselhoff sier imidlertid at stuntet fikk ham til å forbedre seg betraktelig.

9. Don Imus

En av USAs mest kjente radioverter måtte ta sin hatt og gå etter å ha kalt det kvinnelige basketlaget på Rutgers Universty for «krøllete horer».

8. Kiefer Sutherland

24-helten ble igjen tatt for rattfyll – og ble buret inne i 48 dager. Det er fjerde gang han arresteres siden 1999.

7. Isaiah Washington

En av TV-verdenens mest offentlige oppsigelser ble tildelt Isaiah Washington, bedre kjent som Dr. Burke i «Grey’s Anatomy». Etter at Washington kalte kollega T.R. Knight for ”en liten soper” under en krangel med Patrick Dempsey, måtte han beklage i øst og vest. Men til slutt var det ikke nok for ABC som svarte med å skrive ham ut av serien.

6. Paula Abdul

Paula Abdul klarte ikke å sette sammen en setning under et intervju med Fox. Talspersonen hennes skyldtes på tekniske problemer, mens hele verden kunne logge seg på YouTube og konstatere at det var nok andre ting enn bare Paula Abdul som snakket.

SE OGSÅ: Fyllevideoene du må se

5. Vanessa Hudgens

Hele verden favoritt-tenåring fra High School Musical hadde stilt opp på pikante bilder for å glede kjæresten. Plutselig opplevde 18-åringen at bildene var spredt på nettet. Dog lot Disney henne beholde rollen i High Musikal 2, men hun skal ikke være med i treeren.

Nakenbildene ga modelljobb

4. Alec Baldwin

Alec Baldwins utskjelling av sin elleve år gamle datter på hennes mobilsvar, havnet hos TMZ.com og ble spredt til Baldwins store skam. Selv de mest hardhudede ble sjokkert når Alec Baldwin kalte sin datter «en tankeløs liten gris». Baldwin og barnets mor, Kim Basinger, har ligget i en årelang og hard skilsmissekamp.

Les mer: - En uhøflig, tankeløs liten gris

3. Lindsay Lohan

Tre rehab-opphold, et par offentlige utskjellinger fra topphold i Hollywood og en hendelse der hun forfulgte moren til en personlig assistent i bil i høy fart. 2007 var ikke Lindsay Lohans beste år.

2. Paris Hilton

Dommeren fikk nok og buret Paris Hilton inne etter at hun ga blaffen i prøvetiden som sa at hun ikke fikk sette seg bak rattet. De som ønsket kunne nærmest følge Hiltons plager i fengselet i 45 dager fra minutt til minutt. Det har imidlertid virket som om alvoret seg inn hos Hilton. Etter at hun slapp ut har hun holdt seg helt på matta og nærmest unna rampelyset.

1. Britney Spears

Den pågående kampen til Britney Spears er ifølge Forbes Magazine årets største kjendisfall. Mye av medfølelsen med Britney forsvant etter at dommeren bestemte seg for å ta fra henne foreldreretten til hennes to sønner – dog bare midlertidig. Likevel; Britney selger plater som bare det.

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!