(SIDE2): Anne Hathaway (29) ble sett på nattklubb i London denne påsken, men hun var nærmest ikke til å kjenne igjen.

Ny filmrolle
De lange, vakre mørke lokkene hennes er borte, og håret er klippet regelrett superkort. Ifølge den britiske avisen Daily Mail har Anne måttet klippe håret på grunn av sin nye rollen i filmen «Les Misérables».

Skuespilleren gir absolutt alt for jobben, og ikke nok med en kjip frisyre, hun har også måtte gå på en tøff diett for å gå ned såpass mye i vekt at hun blir troverdig i filmrollen. Hun har endret utseende drastisk og raskt i henhold til den pågående filmingen.

Ute med kjæresten
Anne forsøkte å skjule seg så godt hun kunne da hun forlot nattklubben The Box i det fasjonable londonområdet Soho natt til søndag. Der var hun sammen med sin amerikanske forlovede, Adam Shulman (31), og en venninne til langt ute i de små timer.

Med hånden stadig til håret kan det se ut som hun nettopp har klippet seg og prøver å venne seg til frisyren. Anne har hatt langt hår lenge, men ønsket ifølge den britiske avisen å være så autentisk som mulig i rollen som den prostituerte alenemoren Fantine i musikalen som kommer på nyåret.

Filmen har mange kjente på rollelisten, blant annet Hugh Jackman i hovedrollen Jean Valjean og Russell Crowe som hans store fiende Javert. Amanda Seyfried spiller Cosette, mens Eddie Redmayne spiller Marius og Helena Bonham Carter har rollen som Madame Thénardier. Sacha Baron Cohen har sikret seg rollen som Monsieur Thénardier.

Les også: