(YEYE): Nettstedet iVillage har en stor test der du blir stilt mange forskjellige valg fra kjendisverden. Her kan du se selv.

Være Shiloh Jolie-Pitt, eller Suri Cruise?
To nydelige babyer, to sett flotte foreldre. Shiloh og Suri er uten tvil noen av de peneste og søteste Hollywood-babyene. Men hvem ville du vært, og hvem ville du helst hatt som mor og far?

Vært popstjerne, eller skuespiller?
Hvilken er mest glamorøs? Ville du helst blitt kjent med en hitlåt eller en storfilm? Begge gir deg sjansen til å vise deg frem på den røde løperen, bli rik, møte fantastiske folk og vinne priser...

Vært Nicole Richie, eller Paris Hilton for én dag?
Begge kvinnene har gjort det meste som kan gjøres - TV-serie, musikk, gutter, fengsel - men nå har Nicole roet seg med familie, og Paris har fått seg et langvarig forhold. Men hvem ville du vært?

Vært bestevenn med Jennifer Aniston eller Angelina Jolie?
Shoppingvenninne med Jen, som er på utkikk etter den rette og allerede har en bestevenn (Courteney Cox), eller Angie, som har Brad og seks barn å styre med? Ditt valg!

Være paparazzi, eller bli jaget av paparazzi?
Det er ikke lett å bli jaget av paparazzi, men har du tenkt på paparazziene selv? Det kan være en risky sport, men du kan tjene fett... Samtidig som du kan få illsinte kjendiser etter deg.

Vært vinneren av Idol, eller So You Think You Can Dance?
Denne er vanskelig - med Idol blir du popstjerne med én gang, og du får platekontrakt og full pakke. Men med SYTYCD blir du ikke like stor - og får dermed mulighet til å jobbe i det stille og utvikle karrieren.

Bodd med familien Lohan, eller familien Spears?
Det er ikke en underdrivelse å si at begge disse familiene har en del trøbbel å kope med. Mellom alt tabloidstoffet og TV-seriene om begge familiene, hvem ville du vært med?

Les også: Drikkeproblemer og pappakrangel

Dratt på MTV Awards, eller Oscar-utdelingen?
Alle superstjerner drar på disse. MTV Awards som er kult, avslappet og morsomt, og Oscar-utdelingen betyr seriøs business - men alle drømmer jo om å vinne en Oscar. Hva vil du?

Vært tvunget til å se Glitter, eller Gigli?
At begge damene er store stjerner hjalp ikke for disse filmene - de gikk rett og slett ikke bra. Mariah holder seg til musikken, mens Jen fortsatt dealer med begge. Men hvilken av disse ville du valgt?

Vært kjæresten til Shia LeBeouf, eller Zac Efron?
Disse gutta er begge store stjerner, og de har vært med i store produksjoner begge to (High Schol Musical og Indiana Jones). Allikevel, ingen er perfekte - men det kan vel tilgis?

Bli adoptert av Madonna, eller Angelina Jolie?
Begge er superstjerner i industrien, så det ville vært ganske kult å hatt dem til mor, eller hva? Men ikke glem at Madonna ikke lar barna sine se på TV eller spise junk food, mens Angie lar dem gjøre det meste - på godt og vondt.

Les også: Må legge på seg 14 kilo

Bestevenn med Leigton Meester eller Blake Lively?
Nok en Gossip Girl-sammenligning. Begge damene har et nokså plettfritt rykte, og vi tviler ikke på at begge er flotte. Men hvorfor er da disse to ryktet å være rivaler off-set? Uansett, du får velge én av de!

Datet Chace Crawford, eller Ed Westwick?
Kjekkasene fra Gossip Girl er utvilsomt mulige temaer (vi har ikke tatt med Penn Badgley, ettersom han er opptatt med Blake Lively), men ville du gått for Chaces babyblå øyne, eller Eds sjarmerende aksent?

Vært pasient på Akutten, eller Grey's Anatomy?
For moro skyld, la oss si at det kunne skje. Hvor ville du helst dratt til, Akutten, med sine skiftende leger, eller Grey's, med alt dramaet? Vanskelig avgjørelse...

Ha en karriere som Katherine Heigl, eller America Ferrera?
Rar sammenligning? Vel, Katherine har vunnet en Emmy for sin rolle i Grey's Anatomy, samt slått igjennom med filmer. America har også vunnet en Emmy for Ugly Betty, og har en karriere med filmer også. Hvem er best?

Vært ungen til Britney, eller Jamie-Lynn Spears?
Ja, Britney har hatt det tøft, men hun er på vei oppover igjen. Og greit at Jamie-Lynn bare er 17, men det er ikke første gang ungdommer har fått barn! Allikevel spørs det om «ingen» er svaret på denne... Eller?

Les også: Britney Spears fikk dommen

Vært stjerne i High School Musical eller Camp Rock?
Lite har vel gitt Disney Channel mer suksess enn HSM. Er du med der er du garantert en plass i spotlighten! Men Camp Rock var også en suksess, og du hadde hatt sjansen til å jobbe med digge Joe Jonas, men du måtte delt suksessen med hele Jonas Brothers... Hva er best?

Datet en kjendis og vært ingen, eller vært kjendis og datet ingen?
Denne er vanskelig. Du er kjendis og dater en totalt ukjent person som er verdt tiden din, og blir det slutt er du fortsatt kjendis. Men hvis du er ingen og dater en kjendis får du en herlig tilværelse, men uten stresset kjendiser må holde ut...

Siste fra Yeye: sjekk forsiden!