Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisene støtter Märtha

Kjendis-Norge er klare i sin tale: - Vi støtter deg Märtha!

(SIDE2): Prinsesse Märtha Louise har vært i vinden de siste dagene fordi hun tirsdag møtte i retten for å stoppe engleboken «Märthas engler» til forlaget Publicom.

Vi tok en ringerunde til en rekke profilerte kjendiser som alle utelukkende støtter prinsesse Märtha Louise i hennes valg om å gå rettens vei.

Bakgrunn: Alt om Märtha i retten

Les også: Dette sa Märtha i retten

TRINE GRUNG, programleder på Fem og på TV Norge.
- Jeg syns det er hårreisende! At hun skal godta at andre tjener penger på henne uten hennes samtykke er idioti. Jeg blir så provosert og syns det er helt på trynet. «Go Märtha», sier jeg bare.

- Dette blir det samme som om noen skulle brukt mitt bilde for å markedsføre et kostholdsmerke eller et slankeprodukt bare fordi jeg har jobbet mye med det den siste tiden. Selvsagt uten sammenligning forøvrig, men hvorfor skal noen andre tjene penger på henne? Nei, jeg forstår Märtha veldig godt og jeg syns Staff er en idiot.

PER SUNDNES, musikkekspert og programleder: - Jeg tenker «der går grensen og at dette er overtramp ». Det er søkt og tåpelig og jeg forstår reaksjonen (til Märtha Louise). Håper dommen blir at dette ikke kan være lov. Det blir som om noen skulle brukt et pressefoto av meg på et CD-cover. Det er en grense mellom ukepresse, aviser og bøker. Avis og ukeblader er morgendagens dopapir, mens bok er noe helt annet. Jeg støtter Märtha ja!

ANNE B. RAGDE, forfatter: - Det er stygt å kjøre ansiktet hennes på forsiden av en bok hun ikke har hatt noe med å gjøre. Det er langt over grensen for folkeskikk. Såpass bør hun ikke tåle. Det er innlysende.

HEGE TØRRESDAL, frøken Norge-vinner og Sangstjerne-deltager: - Jeg synes hun har fått nok pes fra før, og at dette kommer i tillegg er ikke positivt. Folk føler kanskje at hun er allemannseie, men dette er frekt og man kan ikke ta seg slik frihet.

LINE VICTORIA HUSBY, TV 2s Frokostquiz: - Jeg forstår henne godt. Men på en annen side så møter hun seg selv litt i døra med tanke på at hun har stjålet tekst til eventyrboken. Det handler om at navnet hennes og bilde av henne er puttet på en bok, samtidig putter hun selv navn og bilde på en bok hun ikke har skrevet! Men jeg liker Märtha, og skjønner godt at hun ikke synes dette er noe stas. Her er det noen som kun er ute etter å tjene penger. Ingen hadde jo giddet å kjøpe boka hvis ikke det var for alt skriveriet rundt Märtha.

UNNI LINDELL, forfatter: - Jeg mener at Märtha Louise ikke kan finne seg i at hennes bilde og navn blir brukt utenpå en bok hun ikke har bidratt til på noen måte. Boken skal selvsagt utgis, men med et annet omslag som står til innholdet.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien