Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisene vi vil ha med hjem

Folk vil heller ha magasiner med Jennifer Aniston på forsiden enn med Britney Spears.

(SIDE2): Det er ikke tilfeldig hvilke kjendiser du ser på forsiden av ukebladene. Noen kjendiser selger flere blader enn andre.

Bullock er mest brukt
Forbes.com har laget en liste over kjendisene som selger flest blader. De plukket ut seks populære kjendismagasiner, People, Star, US Weekly, In Touch Weekly, Life & Style og OK!. I løpet av seks måneder sjekket de hvor mye bladene solgte og fant ut hvilke kjendiser som var på forsiden av utgavene som solgte mest.

Hvis Jennifer Aniston er på forsiden, vil bladet selge aller mest. Så var hun også den nest mest populære damen å ha på forsiden. Den kjendisen bladene hadde oftest på forsiden, var Sandra Bullock. Det tjente de imidlertid ikke mye på - Bullock havner ikke engang på topp ti-listen.

Forsiden avgjør kjøpet
Grunnen til at kjendisen avgjør om folk kjøper bladet eller ikke, er at folk slett ikke er trofaste til kjendismagasinene i USA.

- Hver uke bestemmer folk om de skal kjøpe bladet eller ikke basert på forsiden, sier redaktøren i Star Candace Trunzo ifølge Forbes.com.

Hun kan forstå hvorfor Aniston selger så mye blader.

- Jeg tror de fleste kvinner kan relatere seg til henne og har empati med noen som var så forelsket i en mann som forlater henne for sin skuespillerkollega, sier hun.

Britney selger lite
Den største nedturen på forsidefronten er Britney Spears. Hun hadde 18 forsideopptredener i løpet av halvåret, noe som gjør henne blant de mest brukte ansiktene. Men utgavene med henne på forsiden solgte omtrent 600.000 eksemplarer mindre enn vanlig.

Paris Hilton var også et dårlig valg på forsiden, og hotellarvingen gjorde det nest dårligst.

Her er de mestselgende kjendisene:

1. Jennifer Aniston

2. Brad Pitt

3. Scarlett Johansson

4. Angelina Jolie

5. Reese Witherspoon

6. Katie Holmes

7. Carrie Underwood

8. Jennifer Hudson (uavgjort)

8. Valerie Bertinelli (uavgjort)

10. Kelly Ripa

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis