Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisenes nabokrangler

To av ti krangler med naboen. Kjendisene er ikke bedre enn folk flest.

(SIDE2): Det finnes uskrevne regler i nabolaget, 9 av 10 boligeiere mener at disse bør følges, viser en ny undersøkelse gjennomført av Norges største boligblad, Vi i Villa.

Hele 3 av 4 respondenter mener det er uakseptabelt å kaste søppel i naboens søppelkasse om ens egen er full. I tillegg viser det seg blant annet at de yngre er mest skeptiske til toppløs soling i hagen.

LES MER OM UNDERSØKELSEN: Nei til toppløs nabo

Kjendisene havner også i nabofeider. Her er et knippe kjente fjes som har kranglet med naboen.

Celina Midelfart: Naboer så seg lei på at Midelfarts oppussingsprosjekt over lang tid la beslag på et fortau i nabolaget, uten at det var godkjent av byggemyndighetene i Oslo, skriver Dagbladet. Naboene klagde til kommunen, som til slutt truet med politianmeldelse.

Christian Borch: Kranglet med nabo som reiv garasjeanlegget til NRK-kjendisen og tre andre naboer. Naboen mente det var nødvendig for å utbedre fuktproblemer i huset, og Borch og naboene sa ja mot at garasjene ble bygd opp igjen raskt. Det tok så lang tid at partene engasjerte advokater i juni, melder Dagbladet.

Per Ståle Lønning: Kranglet med naboen om en carport. Lønning tapte saken etter at Fylkesmannen i Oslo og Akershus hadde sagt sitt.

Terje Håkonsen: Snowboard-helten har satt opp en stor skaterampe blant rikmannsvillaene på Bygdøy. Rampen er satt opp i strandsonen uten byggetillatelse. Naboene mener at det ikke bare er den ulovlig, den er også stygg.

LES SAKEN: Brettstjerne i nabokrangel

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai