Gå til sidens hovedinnhold

Kjendisenes nyttårsforsetter

En skal finne seg kone, en annen sove mer og noen har som mål å begynne å trene. Sjekk hvilke mål TV-stjernene har for 2006.

(SIDE2): Side2 har spurt ni kjente tv-fjes om de har nyttårsforsetter. Les svarene deres her.

Diskuter nyttårsforsetter her!

Guri Solberg, programleder «Skal vi danse» på TV 2:

- Jeg er litt kjedelig når det gjelder nyttårsforsetter. Jeg skal hverken slutte eller begynne med noe. Men samtidig så får jeg en god følelse av å starte et nytt år. Særlig det å starte med blanke ark i filofaxen. Neste år har jeg i hvert fall bestemt meg for å bruke mer tid på familien, venner og kjæresten. Julen er en fin tid til å tenke og jeg håper at folk kan begynne å tenke mer på andre og ikke kun på seg selv.

Tollef Grindstad, Jakten på kjærligheten:

- Det har jeg aldri hatt, fordi jeg har sett mye som har blitt brukt, men lite som er fulgt. Skulle jeg hatt det i år så måtte det vært å finne meg en kone. Det har jeg troen på at jeg gjør.

Kari Jaquesson, treningsekspert og kjent fra Slankekrigen:

- Sove mer. Jeg sover ikke nok nå fordi jeg elsker å være våken.

Adam Schjølberg, Homsepatruljen og stand up-komiker:

- Tenkte faktisk på at jeg skulle ha som nyttårsforsett å bli flinkere med løping. Har vært sløv til nå. Også begynne med yoga. Jeg har ikke hatt noen forsetter tidligere, vært på fest også har jeg glemt alt sammen. Men jeg pleier å være flink til å holde det jeg bestemmer meg for. Har man bestemt seg, så har man bestemt seg.

Inger Ellen Nicolaisen, Nikita-gründer:

- Bruker å sette meg ned i romjula å tenke på det. Det er bånn gass til tredje juledag. Men jeg pleier ikke slutte med ditt og datt. Men jeg vil være mer ute i naturen. Jeg setter meg mer mål enn nyttårsforsetter- hva har skjedd og hva har jeg lyst til å gjøre i det neste året.

Hedda Kise, programleder TV 2:

- Jeg har bestemt meg for å bruke fødselspermisjonen på barna og ikke annet (som for eksempel oppussing, skriving e.l).Være flinkere til å legge meg ned og slappe av når det er rom for det (det har jeg aldri vært flink til¿) Samt å dra på tur i naturen selv om det kan være et stort tiltak å komme seg ut med to små babyer og to litt større barn.

Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen, Slå på ring:

- Jeg skal bare gjøre ting jeg har lyst til å gjøre. Jeg er dårligst i hele verden til å si nei til ting, det kan være alt fra privaten til jobbsammenheng.

Sarah Stensby, vinner av «Filmstjerne»:

- I år har jeg faktisk bestemt meg for ett nyttårsforsett. Gjennom hele filmstjerne-prosessen har jeg jobbet med å slippe meg mer løs. Til neste år har skal jeg derfor gi mer f¿, tørre å drite meg mer ut og ikke tenke på hva andre mener og tenker hele tiden.

Thor Joachim Haga, Tuftespiller

- Egentlig er jeg en sånn person som ikke har nyttårsforsett fra 1.1 2006, men heller på lengre sikt. Nå har jeg gått til anskaffelse av treningskort på Domus Atletica som er treningssenteret til Universitetet i Oslo. Der har jeg planer om å begynne å trene vekter i hvert fall to ganger i uken, etter hvert satser jeg på fire treningsøkter i uken.

Kommentarer til denne saken