(SIDE2): Om det er filmroller eller artisteri som påkrever en kropp i god fysisk form eller om det er personlig velvære som er motivasjonen bak – det er uansett langt mellom kjendisene som ikke er opptatt av trening og sunnhet.

Marie Claire har kommet i treningsbuksene på noen av verdens mest profilerte kjendiskvinner, og avslører følgende deres treningsrutiner:

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Cameron Diaz
sverger til en aktiv livsstil og får slik mye «gratis» trening i hverdagen. Stjernen er en ekte surfeentusiast og er ellers glad i snow board-kjøring og fjellklatring. Ingen Hollywood-kropp blir til bare ved å være naturlig aktiv, og Cameron er intet unntak. Hun skal visst være aktiv også innenfor treningsstudioets fire vegger, der hun fokuserer på oppstrammende og figurformende øvelser. En kombinasjon av styrketrening og kondisjonstrening gjør jobben.

Jennifer Aniston
sverger til joggingens effektive natur, og hun løper til svetten virkelig renner. Jennifer er også aktiv innen yoga – såkalt hatha yoga – som hun gjør tre til fire ganger i uken. Disse treningsrutinene gjør at hun sover bedre, og gir en sterkere og mer våken kropp. Stjernen passer også på å spise sunt.

Jennifer Garner
er ikke så glad i kondisjonstrening – som så mange andre. Derfor har hun en effektiv måte å lure seg selv til å trene på. Hun lover seg selv at hun skal få gå av tredemøllen etter ti minutter. Men når ti minutter er gått, så har hun ofte lyst til å ta ti minutter til og gjerne ti minutter til etter det igjen. Dermed lures kroppen til å gjennomføre effektiv trening gjennom små delmål.

Les mer om helse, trening & velvære her!

Jessica Alba
Når denne stjernen føler seg opplagt og uthvilt trener hun tre til fire ganger i uken på en jevnlig basis. Hun trener gjerne ti minutter kondisjon, litt vektløfting, ti minutter kondisjon igjen og så vektløfting på nytt. Ifølge Marie Claire er ikke Jessica så glad i å trene og kjeder seg lett. Derfor er hun der ofte, men ikke så lenge av gangen. De gangene hun ikke orker å dra på trening, går hun seg heller en tur.

Kate Hudson
danser seg til en smekker kropp. Hun har ifølge magasinet tatt piruetter siden hun var tre år gammel, og har danset hele sitt liv. Kate har sin egen instruktør og trener også pilates flere ganger i uken. Ellers holder hun seg i form ved jogging på stranden og sykkelturer, ofte ikke lengre enn 45 minutters varighet.

Lucy Liu
har satt vekter og tredemøller til side til fordel for utstrekking og tøying tre ganger daglig samt minisesjoner med pilates.

Uma Thurman
sverger til tanken om rutine. Hun gjør sitt beste for å være aktiv hver eneste dag om det er løping på tredemølle eller en gåtur.

Kilde: Marie Claire