Gå til sidens hovedinnhold

Kjendiser i kø for Legend

Da den utsolgte konserten til soulstjernen John Legend var over tirsdag, strømmet norske kjendiser bak scenen for å få et glimt av sitt idol.

(Rockefeller / SIDE2): Norske kjendiser er stort sett kjente for å være nokså avmålte og diskret når utenlandske stjerner er på besøk. Men tirsdag kveld mistet de totalt gangsynet da soulstjernen John Legend kom til Oslo.

Fesjå
Maria Mena, Idol-paret Jorun og Christian, Marthe Krogh, Kandidaten-sjefen Inger Ellen Nicholaisen, Idol-David, NRKs popekspert Per Sundnes, Morten Andreassen og den gravide kona Anita Skjong, Big Bang og TVNorges værmann Christoffer Dons var bare noen av alle de norske kjendisene som kjempet om John Legends gunst tirsdag kveld.

- Det var helt fantastisk. Alt stemte, musikerne og stemmen hans. Han hadde en helt unik tilstedeværelse på scenen. Det var en fryd å se på han, sier en fornøyd Sissel Kyrkjebø til side2.no.

Fornøyd stjerne
Og stjernen selv var svært fornøyd med konserten i Oslo da side2 møtte han etterpå.

- Det var en helt utrolig energi fra publikum. De sang jo med på sangene mine og spesielt på singlene selvsagt. Norge er det eneste landet der mitt album ligger på førsteplass, sier en blid John Legend mens han prøver å få i seg noe mat før han skal hive seg på bussen til Stockholm.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller

Kommentarer til denne saken