Gå til sidens hovedinnhold

Kjendistreneren feirer sin gravide kropp

Har danset seg gjennom graviditeten.

Ballettdanseren, Mary Helen Bowers (33), vil snart nedkomme med sitt første barn og hun har praktisk talt danset seg gjennom graviditeten.

Reisen har hun også dokumentert med en rekke fotografier, og film, som hun har lagt ut på hjemmesiden til treningsselskapet sitt, Ballet Beautiful .

- Jeg synes hele prosessen med å være gravid har vært en så mirakuløs og vakker tid. Som førstegangsfødende er jeg så forventningsfull! Mine instinkter har vært å, ikke bare forevige denne spesielle tiden, mens også dele den med andre. En graviditet er så magisk, jeg har aldri følt meg så i ett med kroppen min. Når jeg ser tilbake på det hele så er jeg så glad for at jeg har tatt så mange bilder, og virkelige dokumentert de ulike fasene, skal Bowers ha uttalt, ifølge The Huffington Post.

Kjendistrener
Den nå vordende moren hjalp i sin tid Natalie Portman med å fremstå som en profesjonell ballerina i Black Swan.

Bowers er også en favoritt blant modellene, og har hjulpet flere Victoria secret-engler med å komme i form.

Nå har Bowers selv kommet i søkelyst. Via sin Instagram-profil har hun delt sin reise mot morsrollen.

Hun har også laget en video.

DEN KAN DU SE HER:(Artikkelen fortsetter under filmen)

Føder snart
33-åringen skal etter sigende ha termin neste uke, og hun har med sin leges velsignelse danset seg gjennom hele sin graviditet.

Ballettdanseren har parallelt utviklet en graviditetsserie som er ment å hjelpe andre vordende mødre med å holde formen gjennom graviditeten.

Bowers har tidligere fortalt ELLE.com at dansingen har hjulpet henne med å unngå ryggplager og hevelser i graviditeten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Får kritikk
Til tross for at Bowers skal ha mottatt mest støtte for å dele av seg under graviditeten, men hun har også fått kritikk.

Bowers har registrert kritikken, men oppfordrer andre kvinner til å ikke la seg skremme fra å omfavne graviditeten og vise seg fram.

- Mitt selskap, Ballet Beautiful, er bygd opp rundt det å feire styrken og feminiteten i den kvinnelige kroppen - for meg har graviditeten bare vært en forlengelse av dette, sier Bowers, til Huffington Post.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken