(SIDE2:) P4 har sammen med sine lyttere kåret den de mener er landets mest ufortjente kjendis. Bakgrunnen var at de i stadig større grad opplever at folk kun er kjent for å være kjent, tilsynelatende uten å ha utrettet veldig mye.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Radiokanalens lyttere stemte fram Pia Haraldsen som Norges mest ufortjente kjendis, faktisk stemte hele 42 prosent på henne. Vi på Side2 mener at Pias mamma Jasmin fortjener tittelen mer, hun er jo bare «berømt» for å være Pias mor.

Det er en kjent sak at Se og Hør kledte Pia i rosa kjole og sendte henne først inn foran pressen i prinsesse Ingrid Alexandras dåp, med det mål å gjøre henne til kjendis. Dette er beskrevet i den tidligere Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs bok om bladet, «En helt vanlig dag på jobben», som kom ut i 2007.

Sin brors søster og sin ektemanns mann
Også «Paradise Hotel»-deltaker Petter Pilgaard kommer høyt på P4s liste, med 17 prosent av stemmene, etterfulgt av Tone Damli Aaberge, Charter-Svein og Jan Thomas. Men her må vi på Side2 se oss uenige med P4s lyttere. Tone har gitt ut flere album, og deltatt på norske Grand Prix, som vi mener kvalifiserer til kjendisstatus.

Også Jan Thomas har en høy profil og fortjener den mediedekningen han får. Men en som har fått kjendisstatus uten egentlig å ha utrettet noe er Jan Thomas' ektemann, Christopher.

Elisabeth Carew er kjent for å være sin brors søster, og Magnus Rønningen har skrevet bok om hvordan man kommer seg opp og fram her i verden, tydeligvis mener han at han selv er et godt eksempel på dette – noe vi er uenig i. Hva synes du?

Vi på Side2 har utvidet listen litt, og lagt til følgende navn:

Synnøve Skarbø
Jasmin Haraldsen
Christopher Mørch Husby
Elisabeth Carew
Jono El Grande
Magnus Rønningen
Nadia Marielle Mouacim

Stem på den du mener er Norges mest ufortjente kjendis!