(SIDE2): I dag var det duket for årets kjendisgalla i regi av sladderbladet Se & Hør, og kjendisene stilte som vanlig opp i både paljetter og fotside kjoler.

Og i år manglet det ikke på begivenheter. Sandra Lyng viste seg med kjæresten for første gang, Stian Thorbjørnsen fridde til kjæresten fra scenen, og en gråtkvalt Petter Stordalen tok imot pris på Gunhild Stordalens sine vegne.

Vi i Side2 er ekstra stolt av at Side2-blogger Sophie Elise stakk av med tittelen som årets blogger, og skal vi tro resten av kjendisnorge er vi ikke alene om det.

Engasjerer unge

Programleder og modell Kathrine Sørland innrømmer som flere andre at hun ikke leser bloggen til Sophie Elise, men det skyldes kun at hun generelt sett ikke er så interessert i bloggere. Likevel er hun klar på hva hun mener om ungjentas samfunnsengasjement.

- Jeg liker folk som er engasjerte, og unge jenter som henne har en enorm påvirkningskraft på en gruppe vi andre ikke når ut til. Jeg heier på det!, sa Kathrine Sørland til Side2.

Også medblogger Anna Rasmussen er positivt innstilt til jenta fra Harstad.

- Hun er virkelig flink i det hun holder på med, og det er bra at hun engasjerer, sier hun til Side2.

Fantastisk menneske

Artist og Side2-blogger Sandra Lyng Haugen er også veldig positivt innstilt til Sophie Elise, til tross for at hun ikke leser bloggen hennes.

- Jeg har ingen sterk formening om det hun blogger om, men som privatperson er hun virkelig et fantastisk menneske, sier Sandra til Side2.

«Skal vi danse»-finalist og artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen tar også ofte turen innom bloggen hennes.

- Jeg synes det er utrolig tøft gjort det hun gjør. Jeg er imponert over unge mennesker som gidder å engasjere seg. Det trenger vi virkelig, sier han til Side2.

Alltid engasjert

«Skal vi danse»-vinner og artist Adelén innrømmer at hun aldri leser blogger, og at hun sjelden klikker seg inn på artikler som blir delt på Facebook. Likevel har hun fått med seg mange av debattene Sophie Elise har stått i spissen for.

- Det er godt å se at selv om man har vippe-exstensions og liker rosa hår, så kan man ha vett i hodet. Det liker jeg, sier Adelén til Side2.

Alexandra Joner påpeker at Sophie Elise alltid har vært veldig samfunnsengasjert, men at det først er den siste tiden hun har blitt tatt alvorlig.

- Det er kjempegøy. Jeg heier virkelig på henne, hun er dritkul, sier Alexandra til Side2.