(SIDE2): Onsdag kveld var mange av de hotteste, unge stjernene i Hollywood ute og viste seg frem på rød løper i LA.

Med så mange unge vakre mennesker til stede var det nok ikke så lett å skille seg ut i mengden, derfor valgte - som vanlig, mange av de ankomne kjendisene å flashe litt hud.

Skinn og utskjæringer

Stacey Kiebler, kanskje best kjent for å være ekskjæresten til George Clooney, gikk for en dristig, sjokkrosa buksedress, med ingenting under.

Skuespilleren Rumer Willis, som er datteren til Demi Moore og Bruce Willis, gikk for en sexy skinnkreasjon med utskjæringer, og «90210»-stjernen Jessica Lowdes kom i en jumpsuit med åpen rygg.

Kate Mara, kjent fra blant annet «House of Cards», var en av kveldens stiligste, og samtidig mest klassiske, i sin mosegrønne, asymmetriske kjole. Til kjolen bar hun en konvoluttveske som matchet kjolen perfekt sammen med nudefargede pumps.

Jenna Malone hadde også for anledningen valgt et asymmetrisk antrekk, som bestod av en knalloransje topp med en fotsid drapering på den ene siden og sorte sigarettbukser.

Vårlig og snuppete

«Mad Men»-stjernen Kiernan Shipka er bare 14 år, men regnes allerede for å være et lite moteikon. Hun så også nydelig ut denne kvelden, iført en vårlig og lys kjole, med et transparent overlegg og friske, gule pumps.

Kveldens favoritt var likevel stjerneskuddet Zoey Deutch - merk deg navnet, som kom i en vakker Dior-kreasjon bestående av en gul topp med blomsterdekoreringer et rosa knesidt skjørt og nudefargede pumos.

Deutch er for tiden aktuell med filmen «Vampire Academy» og har fått en rekke spalteplass viet sin gode rød løper-stil.

Se alle antrekkene her:

Hvem synes du var best kledd? Legg igjen din stemme i kommentarfeltet!