Gå til sidens hovedinnhold

Kjenner du henne igjen?

TV-stjernen pleide å være en blond bombe.

(SIDE2): «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara har delt bilder fra yngre dager det sosiale nettstedet Twitter. «Her er jeg tilbake i Colombia», skrev hun og tvitret bildet av seg selv i svart undertøy og med langt, lyst hår flommende over skuldrene.

Lyslugget
Den 40 år gamle kolombianske TV-stjernen la ut flere bilder av seg selv da hun jobbet som modell på 1990-tallet og et søtt bilde fra barndommen.

Sofia jobbet lenge som modell før hun ble hanket inn til TV og deretter til filmproduksjon. I sine yngre dager var hun langt lysere i håret, men i dag er hun kjent for sine mørke lange lokker så vel som sin fantastiske formfulle figur.

Mimretid
Det var tydelig at TV-stjernen ønsket å mimre litt mot årets slutt og inn i det nye. Sofia fikk på 1990-tallet pryde forsiden på det fiktive magasinet «Blush» fra TV-serien «Just Shoot Me!», og et par bilder av den tiden ble også delt.

Et lite apropos; regissøren og produsenten Steven Levitan sto bak den serien, så vel som prisbelønte og kritikerroste «Modern Family» hvor Sofia har en av hovedrollene i dag.

Tilbake på settet
Nå spiller Sofia rikmannsfruen Gloria Delgado-Pritchett i den svært populære komiserien.

Rett etter nyttår la hun ut et bilde av seg selv klemmende på TV-sønnen Manny spilt av Rico Rodriguez (14). De er allerede i gang med innspillingene av sesong fem, og første episode i det nye året ble spilt inn tidligere denne uken.

Bildet av Sofia og Rico viser at hun nå har latt de aller mørkeste lokkene lysne - det er tydelig at hun vil tilbake til hårfargen hun en gang hadde.

Les også:

3504267,34789994,3476725