Gå til sidens hovedinnhold

Kjente budbiler får grønn design

Budbiler som er kjent fra bybildene blir annerledes. IL-X, Tiny, Sam’s og Førstemann er nå samlet under én felles profil og logo.

Finn Solvang AS har omprofilert over 100 biler for Posten-selskapet Box Delivery Norge, skriver profileringsselskapet i en pressemelding.

I august samlet Box Group AS sine budaktiviteter i Skandinavia, i ett felles selskap med felles varemerke og profil, Box Delivery. Selskapet er Skandinavias største i ekspressmarkedet og har totalt 1.100 medarbeidere og 920 kjøretøy i Norge, Sverige og Danmark. Box Group er igjen eid av Posten Norge.

Finn Solvang AS ble etablert i 1965 og har Coca-Cola, Color Line, SAS, Braathens og Norwegian Air på kundelisten.

Nyansatt administrerende direktør Jon Vigdal hos Finn Solvang sier dette har vært en viktig kontrakt for selskapet.

–Vi er i en fase hvor organisasjonen er preget av entusiasme og engasjement. Nå skal vi bygge videre på varemerket Finn Solvang som har vært ledende aktør i bransjen i nesten 40 år, sier han.

Avgjørende for valget av Finn Solvang var blant annet at selskapet var i stand til å gjennomføre arbeidet over hele Norge.

–Deres kunnskap om foliering og dekor har vært imponerende, sier project manager Hélène Norinder hos Box Delivery i meldingen.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin

Kommentarer til denne saken