(SIDE2): Det mener ernæringsfysiolog Dahlia Campbell. Hun hevder det er fruktosen som gjør at alkoholen forbrennes raskere og honning har en meget høy konsentrasjon av fruktose.

Andre gode kilder til fruktose er epler, kirsebær, druer og tomater. Det melder Daily Mail.

– Du kan lette plagene dagen derpå dersom du spiser en brødskive med honning. Eller annen mat som har en høy andel fruktose, sier Campbell.

Se her hvordan alkoholpromillen din beregnes (ekstern lenke - Folkehelseinstituttet)

Hjelp fordøyelsen
Den mest vanlige formen for fordøyelsesproblemer er halsbrann. Har du spist et stort måltid like før sengetid kan det hjelpe deg å ligge på venstre side.

– Fordi magesekken er på venstre side betyr det at syren vil forbli i magesekken og ikke komme opp i halsen, sier Dr Peter Fairclough ved London Clinic. En annen måte å løse det på er å bruke tyngdekraften. Sørg for at hodet ligger høyere enn resten av kroppen.

Bad i grøt mot solbrenthet
Å være solbrent kan være smertefullt og rådene er mange. Noen sverger til Aloe vera, mens andre ligger med kalde omslag.
– Det første du bør gjøre er å ta ibuprofen for å roe ned rødheten, så tapper du i et kaldt bad og heller i en sokk fylt med havregrøt. Havre gjør at huden lettere tar opp fuktighet og grunnen til at du skal ha den i en sokk er for å skvise ut saften istedenfor å måtte plukke bort havrekorn etter badet, sier hudlege Nick Lowe, ved Cranley Clinic i London.

Les også: De beste solkremene

Ta trappa i høye hæler
Å bruke høye hæler kan gi deg kroniske betennelser. Roten til disse er en spent akilles fordi denne ikke strekkes på samme måte dersom man ofte går i høye hæler.

– Hvis du ofte bruker høye hæler kan det være lurt å ta trappa istedenfor heisen slik at du får bevegelse i akillesscenen. Når tåen treffer trappetrinnet så press hælen ned og hold posisjonen i fem sekunder, sier podiatrist, Julian Livingstone ved Barnet General Hospital.

Les også: Disse ødelegger foten din

Drikk espresso mot migrene
Åtte til tolv timer før den verste migrenen kommer snikende har man mulighet til å påvirke den smertefulle hodepinen.

– De som lider av migrene har en «inkubasjonstid» på åtte til tolv timer hvor det er mulig å reversere plagene, sier Dr Andrew Dowson, direktør ved East Kent Headache PCT Service.
I denne perioden er det mange som får lyst på for eksempel sjokolade, som de tror kan trigge migrenen. Dette er bare et tegn på at migrenen er på vei, mener legen.

– Nøkkelen er å øke blodgjennomstrømningen til hjernen. Drikk en sterk espresso, etterfulgt av at stort glass vann og 20 minutters trening med moderat intensitet, sier han. Ofte brukes legemidler som øker blodomløpet for å behandle migrene, ifølge legen.

Bruk eddik på sår
Neste gang du kutter deg så hold såret under kaldt rennende vann for å rense det. Bruk også såpe dersom du har vært i kontakt med kjøtt. Før så på litt eddik før du holder trykk på såret., sier Steve Riley, teknisk direktør ved hygieneselskapet Milton.

Blødningen vil stoppe umiddelbart og eddiken vil forhindre infeksjon og gjøre at såret gror raskere.

Hold hendene kalde mot svette
Det kan ta over en halv time for hjernen å registrerer at du er ferdig med å trene så ofte svetter du i etterkant av en treningsøkt. Hvis du vil fremskynde prosessen og slutte å svette kan du holde hendene i kaldt vann, ifølge lege Mark Whiteley.

– Hendene er fulle av blod og håndleddene er stedet hvor blodårene er nærmest huden. Dette vil sende kaldt blod rett tilbake til hjertet som gir beskjed til hjernen om å stoppe å svette på overtid. Men ikke hold hendene i kaldt vann for lenge. Ti sekunder er nok av gangen. Blodårene vil snøre seg sammen på grunn av det kalde vannet så la blodårene få tid til å utvide seg igjen slik at ikke blodsirkulasjonen blir dårligere.

Grønn te mot dårlig ånde
Forskere ved University of British Columbia testet ulike strategier for hvordan de kunne påvirke dårlig ånde og fant ut at grønn te var det mest effektive middelet.

– Tyggegummi og mintsukkertøy viste seg å forverre problemet, mens grønn te hadde en positiv virkning på bakteriene i munnen. I tillegg til å drepe bakteriene så inneholder grønn te komponenter som nøytraliserer vond lukt. Hold teen litt i munnen før du svelger, sier tannlege Philip Stemmer.