Gå til sidens hovedinnhold

Kjøper det perfekte alibi

Utro tyskere strømmer til selskapet "The Perfect Alibi" for å få hjelp til å skjule sidesprangene sine. - Vi tilbyr bare en tjeneste, sier selskapets leder.

The Perfect Alibi hjelper kundene med å planlegge sidesprangene, og gir skreddersydde alibier for en helg alene med elskeren eller elskerinnen.

Alt etter hvor mye man er villig til å betale, tilbyr selskapet gode og troverdige unnskyldninger, samt oppfølging underveis i helgen. Det kan være en SMS som sendes fra et bestemt sted til en bestemt tid, eller det kan være invitasjon til et jobbrelatert seminar.

Ifølge lederen for selskapet, Jens Schlingensief, mottar de rundt 350 nye kunder hver måned.

- Den mest populære tjenesten er skrevne invitasjoner til helgeseminar. Først sender vi en invitasjon til et seminar, og legger ved informasjon om program, kostander etc. Deretter sitter våre ansatte ved et falsk telefonnummer og tar imot beskjeder ved å late som om de jobber i hotell-resepsjonen, sier han.

Dermed er kundene fri til å tilbringe helgen sammen med elskeren eller elskerinnen.

Schlingensief avviser overfor ananova.com at han burde ha moralske betenkeligheter med å hjelpe folk til å bedra sine kjære.

- Løgner, nødvendige løgner, kan du diskutere lenge - dét er et moralsk aspekt. Men jeg har ikke slike tanker. Vi tilbyr bare en tjeneste i det moderne Tyskland, sier han.

Og suksessen har gitt ham vann på mølla - nå utvider de tjenesten til også å gjelde Østerrike.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis