Gå til sidens hovedinnhold

Kjøper leilighet til 236 millioner

Betaler en kvadratmeterpris på nesten 200.000 kroner.

Fergereder Olav Nils Sunde betalte astronomiske 236,5 millioner kroner for sin nye leilighet ytterst på Tjuvholmen. Det skriver DN.no.

Ifølge avisen har ikke Sunde noen umiddelbare planer om å flytte inn i leilligheten.

- Tidspunktet for innflytting er under vurdering - og det blir ikke umiddelbart, skriver Sunde i en E-post til DN.

Sunde er hovedaksjonær i Color Group ASA og Gresvigkonsernet gjennom investeringsselskapet O. N. Sunde. Ifølge Kapitals ferske liste over landets 400 rikeste står han oppført med en estimert formue på 4.575 millioner kroner.

Det var i 2011 det ble kjent at én person hadde kjøpt og slått sammen det som skulle være fire leiligheter i prestisjebygget Kavringen Brygge ytterst på Tjuvholmen. Senere ble det kjent at den da ukjente kjøperen i tillegg hadde sikret seg den ytterste leiligheten i fjerde etasje og hele takterrassen og innearealet i sjette etasje.

- Noen personer velger å investere store summer i Picasso eller Munch. Jeg har valgt å investere i en enestående og unik boligenhet på Tjuvholmen. Til tross for at dette ble en ufattelig dyr investering, og langt høyere enn planlagt, er jeg overbevist om at dette blir en god investering på lang sikt, skriver Sunde i E-posten.

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken