Gå til sidens hovedinnhold

Kjøper Norges største spillnettsted

Etter å ha hatt driftsansvaret i fem måneder.

A-pressens Mediehuset Digital AS kjøper nå spillnettstedet Gamer.no.

I begynnelsen av mars i år inngikk Mediehuset Digital AS og spillnettstedet Gamer.no inn en samarbeidsavtale som medførte at A-pressens selskap tok over driften, med alle inntekter og kostnader. Målet var å ta over eierskapet og etter flere måneder med fruktbart samarbeid er en avtale om kjøp inngått.

NA24 Propaganda – Norges ledende medienettsted

– Vi har vært ekstremt fornøyd med utviklingen av Gamer.no og det potensialet vi ser, kombinert med det kvalitetsinnholdet som blir laget av den dyktige redaksjonen, gjør at vi vil ta over eierskapet til nettstedet. Dette passer jo perfekt inn i vår eksisterende portefølje, skriver administrerende direktør Erland Bakke i Mediehuset Digital i en melding

For Mediehuset Digital AS får med dette eierskapet til nok et IT-nettsted som vil komplettere den eksisterende porteføljen til selskapet.

– Vi har flere nettsteder innenfor forbrukerelektronikk, mobiltelefoner og digitalkameraer gjennom henholdsvis Teknofil.no, Mobilen.no og Digit.no. Gamer.no passer sånn sett perfekt hos oss, skriver Bakke.

Etter noen turbulente måneder startet Gamer.no på bar bakke i februar i år og har bygget opp nettstedet på nytt, noe som har vært en suksess, med 10.000 daglige lesere, nesten 4.000 registrerte brukere og 175.000 innlegg i løpet av det siste halvåret.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken