Gå til sidens hovedinnhold

Kjøpte puddel - fikk ilder på steroider

Kjøperen trodde han gjorde et kupp.

(SIDE2): Mannen trodde han hadde gjort et lite kupp, da han kjøpte to toypuddler på Argentinas største marked. Men i stedet for en små hunder, hadde han anskaffet seg et par ildere.

Vanligvis koster pudlene flere tusen kroner, men de små fluffy, hvite dyrene mannen kom over på La Salada, kostet bare en tiendedel, skriver dailymail.co.uk. Mannen, som ikke er navngitt, ble derimot mistenksom da han kom hjem med dyrene, og tok dem med til veterinær.

Der ble det raskt konstatert at det ikke var snakk om to hunder, men såkalte «brasilianske rotter» - ildere som siden fødselen er pumpet opp på steroider. Deretter er pelsen fikset på, slik at den skal ligne mer på den lodne, hvite hunden.

Det har versert rykter om at ildere selges som hunder, men nå er det altså bekreftet. Og mannen er ikke den eneste som har latt seg lure. Også en kvinne har fortalt hun endte med en ilder i den tro at det var en chihuahua.

Ilderen blir i snitt 50 cm lang, inkludert halen, og har ofte en brun eller brunspraglete pels. Toypuddelen er 25 cm høy, og veier to til tre kilo. Det illegale markedet La Salada er Argentinas største, og det er i hovedsak bolivianske arbeidere som har hverdagen der.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED
Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken