Gå til sidens hovedinnhold

Klamt sjekke-tv

Singel i byen er klamme hender, pinlige pauser og alle ingrediensene et sjekke-program skal ha.

Singel i byen, søndager klokken 20.00 på TV3.

Ta Bonderomantikk og bytt ut bøndene med urbane mennesker rundt om i landet. Da sitter du igjen med TV3s nye sjekkeprogram, Singel i byen.

I første episode møter vi Edwin, Hege Odd-Karl, Lovise, Tina og Erik. Beilerbrevene har strømmet inn, og deltakerne får en stri tørn når de skal velge ut ti potensielle kjæresteemner. Programleder Anette Evensen kommer derimot med dårlig nytt til to av de single; kun de fire som har fått flest beilerbrev skal følges videre i serien.

Aller først. Jeg er i utgangspunktet ikke så veldig glad i slike programmer. Jeg blir alltid pinlig berørt når de snakker med sine utkårede for første gang og jeg føler meg som en kikker når jeg tar del i sjekkernes følelsesliv.

Allikevel er det noe fascinerende over programmer som dette og som Bonderomantikk. Det at mennesker tør å gi av seg selv i en så sårbar situasjon er imponerende.

Singel i byen fungerer akkurat som et slikt program skal. Vanskelig utvelgelsesprosess, pinlige pauser og flaue blikk. Persongalleriet synes jeg likevel er noe tamt. Med unntak av Edwin er det vanskelig å finne noen personer som skiller seg ut. Programleder Anette Evensen er like hyggelig og forståelsesfull som Katrine Moholt. Hun klemmer like mye også.

Programmet engasjerer likevel nok til at man føler man er nødt til å se hvordan dette går videre.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis