Gå til sidens hovedinnhold

- Klapp igjen rikinger

«Leppa fra Grorud» ber Ola Mæle og de andre rikingene på festen i St. Tropez om å klappe igjen brødboksen.

Investor Ola Mæle har tatt med seg en skare finanskjendiser til den franske riviera og feirer femtiårdagen - halvannet år for sent. På festen kom han også med et utspill rettet mot Jens Stoltenberg.

NA24 - din næringslivsavis

Mæle ønsker å samle inn 10 millioner kroner i valgkampstøtte til de borgelige partiene. Han vil først og fremst ha en mer forutsigbar næringspolitikk og bedre løsninger for skole og helse.

Forbannet
Den gamle AP-nestoren Thorbjørn Bertsen sier til Dagbladet at han er forbannet på rikingene som syter og klager.

- Når en ser hvordan det ser ut i mange fattige deler av verden, så er det til å få vondt i magen av når en ser sytingen til de norske rikingene i St.Tropez, sier Bertsen til Dagbladet.

Og han fortsetter:

De får drikke alle den champagnen og spise all den kaviaren de vil, men de har overhodet ingen grunn til å kritisere situasjonen i Norge. En hovedårsak til at de har fått salta ned så mye penger er at de går så bra i Norge. De burde klappe igjen brødboksen, sier Bertsen.

Flere dagers fest
Festen skal ifølge Mæle selv vare i flere dager til ende, spredd utover forskjellige arrangementer de nærmeste dagene, og vil foregå like ved parets feriested i St. Tropez.

Mer vil han ikke si.

- Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å røpe noen detaljer om festen, men nå har jeg gjort det likevel. Du spør verre enn søstra mi, sa investoren da NA24 intervjuet ham tidligere i uken.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial

Kommentarer til denne saken