Gå til sidens hovedinnhold

Klar for Broadway-debut

Neste uke debutere Usher på Broadwayscenen i rollen som Billy Flynn i musikalen «Chicago». Se bildene fra øvelsene.

(SIDE2): Den syngende og dansende rollen som Billy Flynn passer perfekt til multitalentet Usher, skriver hellomagazine.com.

Hadde kontroll
Usher som er kjent for sin fantastiske vokal og sitt heftige fotarbeid, var virkelig i sitt rette element under øvelsene før premieren neste tirsdag. Omgitt av lekre dansere og hvite fjær, så det ut som om Usher har stålkontroll på både nerver, tekst og koreografi foran debuten.

27- åringen er best kjent for å toppe listene med sanger som «Yeah!» og «Burn», men han har også markert seg i show som «Sabrina The Teenage Witch» og «The Bold and The Beautiful». Men rollen i Chicago er definitivt den største skuespillerjobben han noen gang har fått.

- Når de spurte meg om jeg ville ha rollen som Billy Flynn, tok jeg sjansen og hoppet i det, sier Usher.

Spennende
Richard Gere gjorde stor suksess da han spilte i filmversjonen av Chicago for fire år siden, og fikk en rekke priser for sin innsats i musikalen.

- Dette er en veldig spennende tid i min karriere. Jeg har alltid beundret broadwayskuespillere for deres utstråling og innlevelse, og det fokuset som kreves for å opptre live på scenen hver kveld.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken