Gå til sidens hovedinnhold

- Klart jeg er nervøs

Sichelle skal synge fra magen, rumpa og underlivet.

En av de mest kjente artistene i Melodi Grand Prix' tredje delfinale er Sichelle. Den Spellemann-nominerte sangeren har allerede vært i øverste del av VG-lista med to singler, akkompagnert av musikkvideoer og konserter over hele landet. Men lørdag er det Grenland som gjelder, og der debuterer hun på engelsk. Nesten foran hele Norge. Uten å si «fuck».

- Alle spør om jeg gruer meg. Hallo? Klart jeg er nervøs. Jeg kan ikke late som noe annet, forteller Sichelle til 730.no.

Nettstedet avbryter Oslo-piken i dusjen (via telefonen) på hennes hotellrom i Skien, hvor artistene jobber seg gjennom mer prøver og gjennomganger enn man skulle tro.

- Det har vært en lang dag, og det blir en lang dag i morgen, men heldigvis har jeg fått sunget «Left Right» mange ganger nå, sier Sichelle mens hun tørker håret.

- Først hjemme og nå foran folkene her. Jeg ble nervøs bare av å fremføre den foran ti NRK-folk, så det er bra å trene mye før jeg blir sett og hørt av en million mennesker.

De som har lyttet til hennes Mats Lie-produserte bidrag, er nok enig i at Sichelle ikke har valgt den enkleste sangen å synge. Det høres mer ut som en Mariah Carey-låt enn lettbeint MGP-materiale.

- «Left Right» er definitivt vrien å fremføre live, spesielt når man skal konsentrere seg om kameraene og at det er en direktesendt TV-sending. Jeg er bare 20 år, og selv om jeg har sunget en del, blir det en utfordring. Jeg skal konse på å bruke stemmen riktig. Haha, du vet, synge fra magen, rumpa og underlivet.

Janni Santillan: - JEG VAR SÅ SYKT FORELSKET!

Er det sant at du skal låne kjolen til Tone Damli Aaberge?

- Haha, nei, hold opp, selvfølgelig ikke. Jeg har fått en flott kjole designet av TSH, som kommer til å synes bra, for å si det sånn. Hot haute couture, sier Sichelle fornøyd til 730.

Flere Tone-relaterte spørsmål frister, spesielt ettersom de begge er på musikkselskapet Eccentric, men den norsk-grenadiske krølltoppen forsøker å snike seg unna. Majoriteten av hennes Grand Prix-intervjuer har ofte tatt en sving innom Sogndals-fenomenet.

- Tone og jeg er på samme team, så det er litt slitsomt når folk forsøker å få meg til å si noe som kan bli et artig sitat om Tone. Noen ganger blir man litt lei, slik at det blir fristende å gi tøysete svar, men det fungerer ofte ikke så godt på trykk. De som kjenner meg vet at jeg digger henne, og de som har hørt oss synge, vet at vi har forskjellig stil. Tone og jeg heier på hverandre.

Hvem tror du kommer til å stemme på deg?
- Tja, det må vel bli de som liker «Left Right» og de som syns jeg gjør en god jobb. Kanskje det blir noen av dem som kjøpte platen min og kanskje det blir noen av dem som ennå ikke har hørt om meg. Jobben min blir uansett å overbevise folk om at jeg fortjener en tekstmelding. Eller gjerne flere. Jeg skal i alle fall gjøre en skikkelig innsats, nervøs eller ikke.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken