(SIDE2): Lørdag møttes komikerne Pernille Sørensen (31) og Kristian Valen (34) til dyst under «Den store klassefesten» på NRK.

Kristian får et hjertelig gjensyn med gymnasklassen fra St Svithun skole i Stavanger mens Pernille får møte sine gamle klassekamerater fra Blommenholm barneskole i Bærum. Og det var en svært rørt Pernille som satte seg i stolen hos programleder Dan Børge Akerø.

- Det ble et flashback på en veldig positiv måte under surrealistiske forhold. Det var veldig overveldende, fortalte hun etter innspillingen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Krøllmadrass
Pernille er kjent fra fra humorprogrammene «Melonas», «Løvebakken» og «20 spørsmål». Men aller mest kjent er hun for sine fabelaktige Mette-Marit-parodier.

Klassefesten er programmet som får fram alle mørke hemmeligheter fra fortiden. Og i en spørsmålsrunde mot konkurrenten Kristian måtte Pernille blant annet innrømme at hun hadde blitt tatt for mobbing i barnehagen da hun kalte komikeren Jon Henrik «Jonna» Støme for krøllmadrass.

Bak rattet
Men mest av alt lo publikum da hun spurte om det stemte at hun hadde krasjet ektemannens bil hele fire ganger. Kristian svarte et rungende ja og fikk helt rett.

Pernille er nemlig sammen med den anerkjente komikeren Dagfinn Lyngbø. Det profilerte paret har vært sammen i drøyt åtte år og i august 2006 giftet de seg. Nøyaktig et år senere fikk de sønnen Ludvik. Familien bor nå i landlige Lommedalen i Oslo.

Og dette med biler er åpenbart et stort problem i komikerparets hjem. Pernille har nemlig tidligere fortalt at hun måtte få innstallert ryggesensor i sin Mini Clubman fordi hun hadde krasjet litt for mange ganger.

Klassefesten går på NRK 1 lørdager klokken 19.55