- Tror aldri jeg har gjort noe som har dratt så mye oppmerksomhet så raskt. Selv uten noen større promotering har over 100.000 vært innom nettsiden siden vi åpnet torsdag kveld.

Det forteller Rolf-Ørjan Høgset, en av Norges mest kjente modellfotografer og nå også regissør og primus motor bak konseptet «Babe Adventure».

Det virkelig modellivet

Konseptet materialiserer seg i nettsiden babeadventure.com, en bilde- og videonettside hvor seerne kan følge de fire jentene Annette Soknes, Thea Nicoline Follestad, Sophie Elise Isachsen og Klaudia Burman.

Hvis man hoster opp 200 kroner for et halvårsabonnement, vel og merke.

- Vi ønsker å vise en annen side av livet til typiske bloggere og forsidemodeller enn det glamorøse og stereotypiske idealet pressen ofte viser deg, heter det på nettsiden.

De tre første navnene er kjente for alle som følger litt med på Norges bloggere og bikinimodeller, mens Burman er et nytt ansikt.

- Jeg er veldig ny i bransjen, jeg startet for bare noen måneder siden, og kan fortsatt ikke tro hvor langt jeg er kommet på så kort tid. Jeg elsker å være modell! Det er noe jeg har drømt om hele livet, men aldri trodd skulle skje. Jeg har endelig funnet lidenskapen min, sier hun i et intervju i siste nummer av herremagasinet FHM.

20-åringen er født og oppvokst i Polen, men har bodd i Namsos siden hun var 17.

- Elsker nakenbilder

Til Side3 forteller Klaudia at ting begynte å skje etter at hun traff fotograf Rolf-Ørjan. De to tok de første bildene sammen i juni, og siden har det altså gått slag i slag.

Klaudia har publisert en del bilder på modellnettsamfunnet Model Mayhem, og det er ikke en spesielt blyg namsosværing som poserer.

- De er ganske ... friske, de bildene du har lagt ut?

- Ja, hehe, det stresser meg ikke. Det er noe jeg elsker å gjøre. Og familien og venner har ikke noe i mot det, jeg får mye støtte, sier Klaudia til Side3.

Første gang hun poserte for et magasin, var i Vi Menn i mai.

- Jeg hadde litt problemer den første gangen, for Vi Menn. Det var merkelig å vise puppene første gang. Men det gikk fort over.

Klaudia forteller at hun ikke var helt fornøyd med bildene i det tradisjonelle ukebladet, men det var det antagelig en del andre som var. Da bildene kom på trykk, hadde Klaudia begynt som servitør på restauranten Viva Napoli i Namsos. Der ble hun raskt et trekkplaster.

- Det var en del gutter som kom og snakket om Vi Menn, ja.

- Hva tenker du om å bli gjenkjent på den måten?

- Jeg liker å få litt positiv oppmerksomhet. De som sier de ikke liker det jeg driver med, bryr jeg meg ikke om, forteller Klaudia.

Jentene kan bestilles

På nettsiden til «Babe Adventure» kan vi lese at det går an å invitere de fire jentene til seg, så fremt en er villig til å betale for reise, opphold, mat og drikke.

Annette Soknes hevder at det i så fall vil bli et eventyr.

- Vi vil overraske og ta deg med storm. Vi er fire profesjonelle jenter som er tørste på nye opplevelser, og vi vil vise det norske folk hvordan man kan ha det moro! Vi utfordrer oss selv, samtidig som vi utforsker oss selv, sier hun til FHM.

Klaudia understreker at det ikke er hvem som helst som kan forvente seg et besøk av firløveret.

- Det er ikke slik at en gammel mann kan ringe og bestille oss hjem til seg, det er mer for hotell og finere steder. Og det er vi som bestemmer om vi ønsker å takke ja til invitasjonen eller ikke.

Klaudia forteller at de har fått invitasjon fra USA, men siden det tar tid tid for henne å få visum, er det ikke slik at bare tre av jentene drar.

- Det er enten alle eller ingen, sier hun.

Vi bli arkitekt

20-åringen har tatt en pause fra studier for å fokusere på modellkarrieren, men forteller at hun kommer til å fortsette utdanningen.

- Jeg gjør ikke modelloppdrag for penger, jeg gjør det for opplevelsen, og elsker å reise og ta fine bilder. Jeg lagt modellkarrieren min i hendene på Rolf. Jeg stoler på ham.

- Men jeg er usikker på om jeg vil leve av å være modell. Planen på lang sikt er å bli byggingeniør og arkitekt, sier Klaudia, og forteller at hun hun har toppkarakterer i matematikk.

I videoen nedenfor får du se litt av hva babe-eventyret handler om.

HTML EMBED